Connect with us
Medicii din Statele Unite ale Americii au descoperit 13 oameni care sunt imuni la boli cu transmitere genetica. Iata care este secretul lor!

Știri

Doctorii au descoperit oamenii care sunt imuni la boli! Care e secretul lor

Medicii americani au facut o descoperire remarcabila, legata de disfunctiile genetice, care ar putea deschide calea catre tratamente care sa salveze vieti.

Medicii americani au facut o descoperire remarcabila, legata de disfunctiile genetice, care ar putea deschide calea catre tratamente care sa salveze vieti.

Oamenii de stiinta americani au gasit 13 oameni care par sa fie rezistenti la boli severe si banuiesc ca numarul acestora ar fi mai mare.

Citeste si: Top 5 cele mai ciudate boli din lume. Ai auzit vreodata de ele?

Cei 13 oameni, ale caror identitati nu au fost dezvaluite, sunt perfect sanatosi, cu toate ca poarta mutatii genetice legate de bolile copilariei, anunta Daily Mail.

Toti dintre ei sunt susceptibili de a avea tulburari mendeliene, care pot aparea in copilarie si care sunt cauzate de defecte genetice. Un exemplu de tulburare mendeliana este fibroza chistica.

Cei 13 par sa fie imuni la boli cu transmitere genetica, lucru care poate deschide calea spre tratamente care ar putea salva viata a milioane de oameni.

Cercetarea oamenilor americani de stiinta s-a bazat pe un studiu care a cuprins peste 589.000 de genomi sau coduri genetice. Scopul a fost gasirea indivizilor care sunt imuni la diverite afectiuni transmise genetic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top