Connect with us
La aproape o săptămână de la dispariție, doctorița Orsolya Benedek fost găsită fără viață. Un tânăr de 27 de ani a fost reţinut pentru uciderea doctoriţei dată dispărută pe 11 decembrie.

Știri

Doctorița Orsolya Benedek, dispărută de o săptămână, a fost găsită moartă

La aproape o săptămână de la dispariție, doctorița Orsolya Benedek fost găsită fără viață. Un tânăr de 27 de ani a fost reţinut pentru uciderea doctoriţei dată dispărută pe 11 decembrie.

Cadavrul femeii de 32 de ani a fost găsit în urma percheziţiilor, în locuinţa presupusului criminal.

Aceasta a fost văzută ultima dată pe 11 decembrie, la ora 20.50, în parcarea unui supermarket din Tîrgu-Mureş. Martorii susțin că au văzut că mașina era condusă de un bărbat.

În parcarea supermaketului, a fost descoperită şi maşina femeii.

Bărbatul reținut era principalul suspect în cazul dispariţiei doctoriţei de 32 de ani, de la Secţia ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din oraş. Despre cei doi, se spune că ar fi avut o relație, susțin surse din rândul anchetatorilor.

Orsolya Benedek dispăruse pe 11 decembrie

„În urma activităţilor specifice efectuate, poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. A fost deschis un dosar penal. Principalul suspect în dosar a fost identificat de poliţişti în cursul zilei de ieri (16 decembrie, n.r.), în persoana unui tânăr de 27 de ani, din comuna Corunca, judeţul Mureş.

Faţă de el, poliţiştii au dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore. Ulterior, în baza solicitării de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, instanţa a admis efectuarea unei percheziţii domiciliare la locuinţa tânărului reţinut. În urma efectuării percheziţiei, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei. Acesta urmează a fi supus autopsiei în cadrul Institutului de Medicină Legală. Dosarul a fost declinat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”. Este anunţul dat, sâmbătă seara, de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Poliţiştii au format echipe de căutare şi au dat-o în urmărire naţională pe Orsolya Benedek.

Citeste si: Incendiu în Voluntari. Zece autospeciale au intervenit
Poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și a fost deschis un dosar penal. Nu se cunosc încă motivele crimei. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top