Connect with us

Știri

Doctorul Sinescu arunca BOMBA: OANA ZAVORANU A PROVOCAT MOARTEA MAMEI SALE!

Medicul Ioanel Sinescu a intervenit in direct in emisiunea Acces Direct de la Antena 1, la insistentele lui Corneliu Vadim Tudor, unde a declarat ca prezenta Oanei Zavoranu in spatiul public si scandalurile Marioarei cu fiica sa au contribuit la moartea mamei sale.

„Am sa aduc aminte ceea ce unii stiu, altii vor afla pt prima oara. In urma cu circa 5-6 ani ea m-a rugat sa ma duc la un ductor pentru ca avea ocluzie intestinala, ceva grav. Am vorbit cu ministrul Sanatatii, caruia ii multumesc. Am vorbit si la Fundeni, si au operat-o. A fost un prim semnal de alarma, dupa care am auzit ca a fost internata in spital. M-a rugat un alt post de televiziune sa o vizitez”, a declarat Corneliu Vadim Tudor la Acces Direct.

CITESTE SI: OANA ZAVORANU A SEMNAT CU O NOUA TELEVIZIUNE

„Am sunat-o si am intrebat-o unde este. Abia vorbea, parca era cineva de acum 200 de ani. Am vorbit cu doctorul Sinescu si mi-a zis ca nu e in cea mai buna forma. Oana nu ar fi avut frumusetea reala pe care o are daca nu era mama ei”, a mai spus Vadim.

Am facut mari eforturi sa o putem aduce la o conditie mai buna. A avut perioade bune, insa in cele din urma a pierdut batalia cu viata pt ca resursele biobologice s-au imputinat”, a declarat medicul Sinescu la Acces direct. Acesta a spus ca scandalul cu Oana Zavoranu si prezenta acesteia in salon a contribuit la moartea pacientei. „In conditii de stres este greu sa te vindeci, este afectat si sistemul imunitar”, a mai spus prof. dr. Sinescu.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top