Connect with us
Documentar Colectiv Discovery, VIDEO ONLINE. "Dezastrul din Colectiv" are o durata de 44 de minute si este discponibil pe YouTube. Vezi aici!

Știri

Documentar Colectiv Discovery. VIDEO ONLINE

Documentar Colectiv Discovery, VIDEO ONLINE. „Dezastrul din Colectiv”, documentarul realizat de Discovery, readuce in sufletul romanilor amintirea celei mai neagre zi din istoria recente a tarii noastre.

Documentar Colectiv Discovery, VIDEO ONLINE. „Dezastrul din Colectiv”, documentarul realizat de Discovery, readuce in sufletul romanilor amintirea celei mai neagre zi din istoria recente a tarii noastre. Un incendiu care a durat un singur minut si o secunda, in care au murit 64 de romani si alte zeci de au fost ranite.

Documentar Colectiv Discovery, VIDEO ONLINE. Pe 13 martie, Discovery a difuzat documentarul „Dezastrul din Colectiv”, in care este prezentata tragedia din 30 octombrie 2015, din clubul bucurestean, in care au murit 64 de persoane si alte zeci au fost ranite.

In 44 de minute, realizatorii documentarului „Dezastrul din Colectiv” au incercat sa reia fiecare detaliu care a dus la tragicul eveniment din clubul Colectiv. Din marturii impresioanante ale supravietuitorilor, cei de la Discovery au analizat pas cu pas firul povestii.

Documentar Colectiv Discovery, VIDEO ONLINE. „Suntem extrem de recunoscatori fata de martorii implicati in aceasta productie, pentru curajul si deschiderea lor de a-si face cunoscute povestile, astfel incat publicul sa inteleaga mai bine ce s-a intamplat pe 30 octombrie 2015. Multumita lor, am reusit sa aprofundam intr-o maniera echilibrata evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectiva ampla asupra acestei tragedii„, a declarat Charlotte Reid, producator executiv pentru Discovery Networks International.

Documentar Colectiv Discovery, VIDEO ONLINE. Cei de la Discovery au lucrat cu o echipa romaneasca, condusa de Mihai Predescu, producator cu peste 20 de ani de experienta in domeniul productiei TV internationale. Documentarul „Dezastrul din Colectiv” a fost publicat si pe YouTube, unde a facut deja peste 90 de mii de vizualizari.

CITESTE SI: Colectiv: Un tanar a murit luni! Bilantul tragediei a ajuns la 64
CITESTE SI: Avertisment! PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL! Primul apel la 112 de la #Colectiv

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top