Știri

Doi pietoni, loviți în plin de un șofer! Imaginile sunt greu de privit

Clipe de coșmar în Rusia, iar camerele de supraveghere au surprins un moment șocant.

Două persoane care traversau neregulamentar strada s-au oprit după ce li s-a rupt punga de cumpărături chiar în mijlocul străzii.

Oamenii s-au aplecat în grabă pentru a strânge lucrurile, mai ales că erau mașini care treceau în viteză.

Timp de câteva secunde, cele două persoane sunt văzute în timp ce strâng cumpărăturile împrăștiate pe stradă. Mai multe mașini îi evită cu grijă, pentru a nu fi loviți.

Un conducător auto, însă nu i-a evitat, lovindu-i în plin, cu viteză. Camerele de supraveghere surprind și momentul în care șoferul dă înapoi și fuge de la locul accidentului. Ambii pietoni au murit.

Nu se știe însă dacă șoferul neatent a fost prins. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul riscă mulți ani de închisoare, mai ale că a și fugit de la locul faptei.

 

Pe 17 ianuarie, un grav accident a avut loc în Cehia, din cauza condițiilor meteorologice pe autostrada care leagă Praga de Brno.

Zeci de autoturisme și camioane au fost implicate într-un carambol fără precedent în Cehia, iar mai multe persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Irinel Ciurus, un şofer român, a filmat groaznicul accident din Cehia. Imaginile înregistrate, dar şi fotografiile multe pe care le-a făcut, le-a urcat pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Accident rutier înfiorător! Cel puțin 27 de persoane și-au pierdut viața

Prietenii românului au reacţionat imediat la postare şi l-au întrebat speriaţi dacă a păţit ceva.

Din fericire, se pare că şoferul român nu a fost rănit în urma carambolului de pe autostrada cehă

„Dezastru, frate, nenorocire”, a spus şoferul român, care a reuşit să înregistreze şi să posteze pe Facebook primele imagini de la accident.

Citește și: Grav accident în Tâncăbești, pe 20 aprilie! Mai multe persoane sunt grav rănite

Conform primelor informații publicate de poliția cehă, cauzele care au dus la producerea acestui accident sunt gheața de pe carosabil, zăpada și vântul puternic care au lovit Cehia.

Acest articol a fost actualizat la: 2018-04-27T00:44:41+03:00 0:44

Vezi comentarii

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More