Connect with us

Știri

DOLIU în România! O cunoscută vedetă și-a pierdut mama: „S-a risipit ca un nor”

Florin Zamfirescu trece prin clipe grele. Îndrăgitul actor și-a pierdut mama, la început de an. Mama actorului avea 94 de ani, iar copiii și rudele acesteia nu își pot reveni din acest moment greu.

Sora lui Florin Zamfirescu a făcut anunțul pe pagina sa de socializare, alături de două fotografii cu mama sa. Toată lumea o cunoștea pe Tanti Zizi, așa cum i se spunea și mulți o iubeau, după ce zeci de ani a fost învățătoare și a fost dascăl pentru sute de copii.

„20 şi 93 de ani! Acum ea nu mai e. S-a risipit ca un nor după ploaie… mama. Mulţumesc pentru gândurile voastre…” sunt gândurile așternute pe o rețea de socializare de sora lui Florin Zamfirescu.

Fiica lui Florin Zamfirescu, mesaj sfâșietor pentru mama Zizi

Ștefana Samfira, una dintre nepoatele mamei actorului a publicat pe Facebook un mesaj sfâșietor: “În 1925, pe 26 octombrie, se năștea într-o familie de preoți, Elisabeta Zamfirescu (mama Zizi – pentru noi). Și-a dorit să fie actrița. Visul ei s-a împlinit prin cei 2 copii – Florin și Raluca. Și mai apoi prin nepoți.

A avut o viață grea dar demnă. A fost o femeie puternică. Nu am văzut-o niciodată să plângă sau sa se plângă. Purta cu mândrie coșul pe cap și recita când prindea ocazia. Ne-a insuflat respectul si dragul de carte. Astăzi, a plecat dintre noi.

Îți mulțumesc, mama Zizi, pentru alegerile pe care le-ai făcut! Îți mulțumesc pentru serile în care îmi spuneai povești ! Îți mulțumesc pentru pâinea cu unt și miere, pentru mămăliga tăiată cu ața, pentru toate vacanțele de la Șerbănești! Îți mulțumesc că ai fost bunica mea! Și sper că la un moment dat, ne vom reîntâlni și vom râde de ziua de azi!”.

Citește și: A murit Emil Brumaru, poet

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top