Connect with us

Știri

Doliu pentru o celebră jurnalistă după ce i-a murit soţul

Nic Sârbu, soţul jurnalistei Simona Tache s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă. Jurnalistul a lucrat mulţi ani la Academia Caţavencu.

Anunţul morţii lui Nic Sîrbu a fost făcut pe o pagină de socializate chiar de soţia acestuia, Simona Tache. Jurnalista spune că ultimul an a însemnat o uriaşă suferinţă pe care a trăit-o aşa cum şi-a trăit toţi cei 43 de ani.

„Nic nu mai este. Ultimul lui an a însemnat o uriașă suferință, pe care a trăit-o așa cum și-a trăit toți cei 43 de ani. A fost bun, demn, răbdător și îndrăgostit de viață, până la ultima respirație.

Trupul care i-a aparținut va fi incinerat marți, 23 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bârzești. Dacă doriți să vă luați rămas bun, o veți putea face la o oră pe care o voi anunța mâine, printr-o editare a acestei postări. Va fi, probabil, undeva în jurul prânzului.

Adresa Crematoriului: Intrarea Serelor nr 1, sector 4, în spatele Institutului de Medicină Legală”, a scris Simona Tache pe Facebook.

Nic Sârbu a intrat în presa de știință în 1985

Atunci când a început să publice probleme în Gazeta Matematică. În 2005 s-a angajat la Academia Cațavencu, unde a creat o pagină de știință.

Când echipa de la Academia Caţavencu a fondat Cațavencii, în vara lui 2011, a început și el să lucreze acolo. De asemenea, Nic Sârbu a făcut și voluntariat pentru ONG-­uri, a predat lecții de fizică și astronomie pentru copii de 12-­14 ani din familii defavorizate.

„Drum bun, dragule Nic. Îmi vor lipsi discuţiile noastre, simţul tău blând al umorului, dispoziţia ta de a povesti şi explica luna şi stelele, răbdarea fără de sfârşit şi, mai presus de toate, bunătatea ta intensă, nicicând în pericol de a se consuma.

Dintre toate cele pe care le-am învăţat de la tine, această bunătate, din care ai făcut o religie personală şi despre care spuneai că e lucrul cel mai important din lume, va rămâne mereu cu mine”, a scris cunoscutul jurnalist Adrian Georgescu.

Simona Tache este o cunoscută jurnalistă şi bloggeriţă de la noi din ţară

„S-a dus şi Nic Sârbu, unul dintre cei mai buni, mai demni, mai deştepţi oameni pe care am avut onoarea să-i cunosc. A suferit mult, din greu, dar nu a lăsat să se vadă.

Unul dintre cei mai mişto Caţavenci nu mai este cu noi. A plecat la doar 43 de ani. Drum lin, Nic! Voi veni să te văd. Şi să-i transmiţi Simonei mele că am simţit că încă mai are grijă de mine şi Clyde.

Simona Tache… ştii deja. Nu mai e nevoie de cuvinte. Oricum, ar fi prea goale şi inutile”, a scris un prieten al lui Nic Sârbu pe Facebook.

Simona Tache este o cunoscută jurnalistă şi bloggeriţă de la noi din ţară. Înainte de a fi una dintre cele mai citite bloggeriţe de la noi, Simona Tache a lucrat ca redactor la revista Tabu şi la Academia Caţavencu şi cronicar TV la Cotidianul.

Citeşte şi BOMBĂ mondenă: Elena Udrea este însărcinată. Cine este tatăl

Elena Udrea este însărcinată. Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale a lui Traian Băsescu a aflat recent că este gravidă, în urma unui proces reușit de fertilizare desfășurat la o clinică din București.

Udrea este la a treia încercare de acest gen, cel care ar fi insistat fiind iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, și încă nu știe sexul viitorului copil, transmite jurnalista Antena 3, Ana-Maria Bujor.

De-a lungul anului trecut, presa a scris de mai multe ori despre încercările Elenei Udrea de a deveni mamă. Udrea a fost fotografiată în fața unei clinici de fertilizare, iar ulterior presa a scris despre o deplasare în Grecia în același scop.

Elena Udrea are 44 de ani și fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoș în iunie 2013. În luna martie a anului trecut, Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Decizia nu este definitivă.

Ar fi încercat şi anul trecută să rămână gravidă

Elena Udrea are 44 de ani și fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoș în iunie 2013. În luna martie a anului trecut, Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Decizia nu este definitivă.

Elena Udrea şi Adrian Alexandrov şi-au făcut publică relaţie în octombrie 2016, la nunta lui Honorius Prigoană, fiul lui Silviu Prigoană.

Elena Udrea a fost încă din adolescenţă o femeie care întorcea toate privirile. Brunetă pe atunci, ea s-a făcut remarcată încă din timpul liceului, când a participat la un concurs de frumuseţe în Buzău, oraşul ei natal.

Mărturie a faptului că Elena Udrea a cochetat cu modellingul încă de pe băncile şcolii stau paginile unui ziar local din Buzău, care o prezintă pe fosta politiciană în ipostaze provocatoare.Atunci, tânăra Elena Udrea, în vârstă de doar 17 ani, a participat la concursul Miss Adolescenţă 1991. Blonda de acum nu a avut prea mare succes.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top