Connect with us
france gall

Știri

Doliu în PSD! Un apropiat al lui Victor Ponta a murit

Doliu în PSD! Un om important pentru partid a murit în urma unui grav accident de circulație. Acesta se afla la volan și i s-a făcut rău, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod.

Doliu în PSD, a murit vicepreședintele PSD Gorj

Alecu Drăgoi, vicepreşedintele PSD Gorj, a murit, în după-amiaza zilei de joi, în urma unui accident de circulaţie, care a avut loc în zona Iezureni de la intrare în Târgu Jiu.

Alecu Drăgoi se afla la volanul unui autoturism Logan. La un moment dat, acestuia i s-a făcut rău şi a acroşat o altă maşină din sens opus, după care s-a izbit de un cap de pod. Conform unor surse, el ar fi suferit un infarct în timp ce se afla la volan.

„Un bărbat de 66 ani, din Bumbeşti Jiu, în timp ce se deplasa cu un auto pa DN 66 din direcţia Tg. Jiu spre Bumbeşti Jiu, i s-a făcut rău la volan, a pătruns pe contrasens, a acroşat foarte puţin un conducător auto care mergea regulamentar pe sensul opus de un bărbat de 39 ani, din Vâlcea, şi s-a oprit într-un cap de pod. În urma impactului conducătorul auto a rămas inconştient.

Un echipaj medical a efectuat manevrele de resuscitare a victimei, ulterior fiind declarat decesul. Poliţiştii de la faţa locuilui au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpa (moarte suspecta).” a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Citește și: Doliu în PSD! A murit președintele de onoare!

Alecu Drăgoi a fost consilieri judeţean şi o anumită perioadă a lucrat în cadrul Complexului Energetic Oltenia, ocupându-se de un hotel din centrul municipiului Târgu Jiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top