Connect with us
Doliu în fotbalul ROMÂNESC! A murit legenda RAPIDULUI

Știri

DOLIU în radio! Fiul unei celebre prezentatoare şi-a pus capăt zilelor

Vedeta radio trece prin momente groanice. Fiul său, care se confrunta cu depresia, a decis brusc să-şi încheie socotelile cu viaţa şi să îşi ia capăt zilelor.

Prezentatoarea unei emisiuni TV de noapte de la radio a anunţat că fiul ei, Zachariah, s-a sinucis. Delilah Rene a decis să ia o pauză de la activităţile profesionale în această perioadă.

„Dragii mei prieteni, am o veste devastatoare să v-o împărtășesc. Pe 2 octombrie, fiul meu, Zachariah, și-a luat viața. Era tratat, consiliat și susținut puternic de familie și prieteni în bătălia cu depresia pe care o avea de ceva timp. Inima mi-e frântă dincolo de orice și nu știu cum voi continua, dar cred că e în pace cu Dumnezeu și cred că El ne va ajuta să mergem înainte. Voi lipsi de la radio și de pe social media pentru o vreme, vreme în care voi plânge şi voi încerca să accept moartea lui împreună cu familia mea”, a anunțat vedeta, potrivit spynews.ro

Delilah este mamă a 13 copii, dintre care zece au fost adoptaţi. În 2012, alt fiu de-ai prezentatoarei de la radio s-a stins din viaţă la 16 ani, din cauza unei anemii falciforme.

Citeşte şi TRAGEDIE în Baia Mare! A căzut de pe bloc în timp ce lucra la acoperiş

1 Comment

1 Comment

  1. COCUEMA

    2017-10-10T15:03:15+03:00 at 15:03

    Daca e adevarat pacat dar nu mai prezentati stiri incomplete ……in afara de asta ar fii bine sa fie si stiri pozitive , decesele astea ne deprima totalmente

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top