Connect with us

Știri

Domo reia campania „Dam Tot!”. Reducerile sunt de pana la 90%

Retailerul electroIT Domo, care se situeaza pe locul trei pe piata de profil,  reia campania „Dam tot!” in magazinele pe care le mai opereaza. Oficialii au anuntat ca reducerile sunt de pana la 90%, insa compania nu mai asigura livrarea.

CITESTE SI: LICHIDARE DE STOC la DOMO : „Dam tot”! Reduceri de pana la 90%

Domo SRL, compania care opereaza atat magazinele Domo ramase cat si site-ul domo.ro organizeaza in perioada 13-31 decembrie o a doua campanie „Dam tot!”. Compania ofera prin campania”Dam tot” reduceri promotionale de pana la 90% la mare parte din  produsele aflate in magazine. Prima astfel de campanie a fost demarata pe 13 noiembrie si a durat pana pe 30 noiembrie. Aceasta a vizat marfa aflata deja in unitatile companiei. Campania a fost un succes si mare parte dintre magazine au ramas atunci fara marfa dupa demararea acestei prime campanii promotionale.

Conform regulamentului creat pentru campana din noiembrie, lista produselor participante la a fost afisata in fiecare magazin DOMO. In plus, lista produselor va fi actualizata la ora inceperii programului, pentru fiecare zi de desfasurare a campaniei.

STUDIU: Decoratiunile luminoase de Craciun pot reduce viteza wifi cu pana la un sfert

FOTO: Uite unde gasesti cele mai ieftine globuri si decoratiuni de Craciun

ATENTIE! Lista produselelor participante in campanie poate sa difere de la un magazin la altul.

Reprezentantii Domo SRL au anuntat recent ca se va pastra brandul Domo si business-ul online. Cu exceptia catorva unitati, toate magazinele fizice se vor inchide.

Sursa foto www.domo.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top