Connect with us
Donald Trump, acuzații dure după dezbaterea cu Hillary Clinton: "Microfonul nu a funcționat"

Știri

Donald Trump, acuzații dure după dezbaterea cu Hillary Clinton: „Microfonul nu a funcționat”

Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, Donald Trump, s-a plâns după dezbaterea de luni seară că microfonul său nu a funcţionat şi s-a întrebat dacă această situaţie a fost planificată sau nu, relatează CNN, potrivit news.ro.

“Au avut, mi-au dat un microfon defect. Aţi observat acest lucru? Microfonul era defect în sală”, a spus el unui grup de reporteri.

“Mă întreb, a fost intenţionat? A fost intenţionat? Am avut un microfon care nu a funcţionat corect”, a insistat el.

Aceasta nu este prima dată când Trump s-a plâns că primeşte un microfon defect. În ianuarie, la un miting din Florida, el s-a plâns de mai multe ori de microfonul său.

Candidata democrată la alegerile prezidenţiale din Statele Unite Hillary Clinton şi rivalul său republican Donald Trump s-au înfruntat luni seară în prima dezbatere electorală din campanie. Aceștia au abordat în special teme economice şi de politică externă şi s-au întrerupt repetat, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Presa externă relatează că Donald Trump a fost agitat și zgomotos, în timp ce Hillary Clinton a fost calmă și chiar superioară în unele momente.

Primele sondaje și reacția piețelor financiare indică totuși victoria lui Hillary Clinton.

Un bilet pentru Clinton la PredictIt s-a scumpit cu şase cenţi după dezbatere, faţă de 69 de cenţi anterior, în timp ce un bilet pentru Donald Trump s-a ieftinit cu şapte cenţi, la 31 de cenţi.

Biletele jucate la PredictIt au preţuri cuprinse între zero şi 100 de cenţi, iar preţul lor este echivalent cu probabilitatea ca un candidat să câştige alegerile din 8 noiembrie.

Variaţiile de preţ pentru ambii candidaţi au fost cele mai mari de la începutul lunii august, iar avansul lui Clinton este cel mai mare din ultimele două săptămâni.

Şansele lui Clinton s-au îmbunătăţit şi pe site-ul irlandez de pariuri Paddy Power.

La jumătatea dezbaterii de luni, ea era favorită cu o cotă de 1 la 2, iar la scurt timp după încheierea dezbaterii, cota a crescut la 4 la 9. Şansele lui Trump au fost evaluate la 10 din 23 la finalul înfruntării, de la 4 din 9.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top