Connect with us
Donald Trump face acuzații grave în spațiul online. Președintele-ales a scris într-o postare că el ar fi câștigat și votul popular dacă...

Știri

Donald Trump, acuzații grave: „Milioane de oameni” au votat ilegal la alegeri

Donald Trump face acuzații grave. Președintele-ales al Statelor Unite ale Americii susține că „milioane de oameni” au votat ilegal. Afirmația a fost făcută într-o postare pe o rețea de socializare.

Donald Trump susține că a câştigat și votul popular la alegerile din 8 noiembrie, „dacă deduci milioanele de oameni care au votat ilegal”, scrie mediafax.

Donald Trump nu a oferit însă și o dovadă a afirmației sale. Însă, postarea lui vine cupă ce echipa de campanie a lui Hillary Cinton a anunțat că susține renumărarea voturilor din Wisconsin.

Donald Trump: „Am câştigat şi votul popular, dacă deduci milioanele de oameni care au votat ilegal”

„Pe lângă victoria categorică în Colegiul Electoral, am câştigat şi votul popular, dacă deduci milioanele de oameni care au votat ilegal”, a scris Donald Trump pe Twitter. „Ar fi fost mult mai uşor pentru mine să câştig votul popular şi nu Colegiul Electoral, deoarece mi-aş fi făcut campanie doar în 3 sau 4 state în loc de cele 15 state care le-am vizitat”, a adăugat el.

„Aș fi câștigat mai ușor și mai convingător (dar statele mici sunt uitate)!”, a completat președintele ales.
Donald Trump a postat ulterior, din nou, fără a oferi vreo dovadă: „Există o fraudă electorală masivă în Virginia, New Hampshire şi California. De ce nu raportează mass-media acest lucru? Este o gravă prejudecată şi o mare problemă!”.

Hillary Clinton l-a depăşit pe Trump în ceea ce priveşte votul popular. Ea având un avans de peste două milioane de voturi, însă a pierdut votul în Colegiul Electoral. Acest vot joacă rolul decisiv în desemnarea președintelui Statelor Unite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top