Connect with us

Știri

Donald Trump a transmis urări de Anul Nou

Sâmbătă după amiază Donald Trump a transmis urări de Anul Nou, înainte de petrecerea pe care o găzduiește în Palm Beach.

”Un an nou fericit pentru toată lumea, inclusiv pentru numeroşii mei inamici şi pentru cei care au luptat împotriva mea, dar au pierdut atât de greu încât nici nu ştiu ce să mai facă. Dragoste!”, a scris preşedintele-ales pe Twitter.

Donald Trump va găzdui o petrecere în noaptea dintre ani unde sunt așteptați peste 800 de invitați. Petrecerea este organizată în clubul Mar-a-Largo din Palm Beach.

Printre invitați se vor număra și Sylvester Stallone, dar şi Melania şi Barron Trump. Petrecerea va include cocktailuri, o cină festivă şi un ring de dans deschis până după miezul nopţii.

În același timp, Barack Obama a transmis ultimele sale urări de Anul Nou din Casa Albă. El a spus că cel mai important privilegiu al vieții sale a fost să  îndeplinească funcţia de preşedinte al Statelor Unite. Președintele american pentru încă maxim o lună le-a mulțumit cetățenilor americani pentru tot ce au făcut în ultimii opt ani în  numele unei națiuni mai puternice.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top