Connect with us
Israelianul Weiner Ron, acuzat că a încercat să o intimideze pe Codruța Kovesi, a primit o condamnate de 2 ani și opt luni de închisoare cu suspendare.

Știri

Dosarul Black Cube: Weiner Ron, condamnat la 2 ani și opt luni cu suspendare

Israelianul Weiner Ron, unul dintre angajații Black Cube acuzat de încercări de intimidare la adresa șefei DNA, a fost condamnat la 2 ani și opt luni de închisoare cu suspendare.

Decizia dată de Curtea de Apel București este una definitivă.

Citește și: Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, arestat pentru 30 de zile în dosarul Black Cube

„În baza art.38 Cod penal , art. 39 alin 1 litera b Cod penal, art. 45 alin. 1 Cod penal aplică inculpatului Weiner Ron pedeapsa cea mai grea de 1 an închisoare la care se adaugă un spor ( obligatoriu ) de o treime din totalul celorlalte pedepse ( 1 an şi 8 luni închisoare) , stabilind pedeapsa rezultantă de 2 ani şi 8 luni închisoare şi 3 ani pedeapsa complementară a interzicerii exercitării dreptului prevăzut de art. 66 alin. 1 lit. n Cod penal şi anume dreptul de a comunica cu victimele ( persoanele vătămate Eduard Kovesi, Liliana Sabău şi Fusea Sorin ) sau cu membri de familie ai acestora ori de a se apropia de acestea. În baza art. 91 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe o durată de 3 ani ce constituie termen de supraveghere, conform art. 92 Cod penal”, se arată în decizia Curții de Apel București.

David Geclowicz, al doilea israelian cercetat în legătură cu aceleași fapte, a primit o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare în tomana anului trecut, la Tribunalul București.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top