Connect with us
Două accidente grave joi dimineața: Un mort și cinci răniți

Știri

Două accidente grave joi dimineața: Un mort și cinci răniți

ISU Banat a fost solicitat să intervină, joi dimineaţa, la un accident care a avut loc pe Autostrada A1, pe raza localităţii Orţişoara, soldat cu trei victime, dintre care una încarcerată şi două transportate la spital.

„În accident au fost implicate un autocamion şi un autoturism. ISU a intervenit cu trei echipaje, dintre care o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, unde au constatat că, în urma evenimentului rutier, au rezultat trei victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Constantin Mureşan.

S-a acţionat pentru extragerea unei persoane încarcerate autoturism şi acordarea primului ajutor victimei, iar două persoane au necesitat transportul la spital.

Circulaţia este blocată pe respectivul tronson de autostradă.

Accident grav si în Buzău

O persoană a decedat şi alte două au fost grav rănite, joi dimineaţă, în urma impactului a două autoturisme pe DN 2 între Buzău şi Râmnicu Sărat, în zona Crucea Comisoaiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu, din primele verificări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat faptul că un bărbat de 59 ani din Râmnicu Sărat, în timp ce conducea un autoturism a pătruns de pe un drum lateral pe DN 2 fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism, care circula de la Buzău către Râmnicu Sărat şi era condus de un râmnicean în vârstă de 33 de ani.

„În urma impactului dintre cele două autoturisme a rezultat rănirea celor doi conducători auto şi decesul pasagerei din primul autoturism, în vârstă de 56 de ani”, a precizat sursa citată.

Reprezentantul IPJ a mai spus că „în urma testării cu aparatul etilotest, în cazul şoferului în vârstă de 33 de ani a rezultat o concentraţie alcoolică de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat”.

„În acest caz poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Citește și: Accident în București. Tânăr lovit de tramvai, circulația a fost oprită pe ambele sensuri

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top