Două turiste au făcut mai multe poze la Castelul Cantacuzino. Când au ajuns acasă, au încremenit. Ce au surprins

Două turiste din București au avut parte de o întâmplare care le-a schimbat definitiv viața, după o vizită la Castelul Cantacuzino.

Femeile s-au dus la Bușteni pentru câteva zile și au vizitat cu această ocazie și Castelul Cantacuzino. Se întâmpla pe 15 august, ziua în care creștinii o pomenesc pe Sfânta Maria Mare, iar pe una dintre turiste o cheamă Maria.

„Dimineața însorită nu a dat nici un indiciu cu privire la posibile incidente neplă­cute. Ajunse la castel, am așteptat cu răbdare să se strângă întreg grupul de turiști și, când ghida a venit, aceasta ne-a povestit printre altele des­pre morțile subite și violente pe care le-au suferit nu­meroși membri ai familiei Cantacu­zino.

Fără să ne con­centrăm prea mult pe acest as­pect, îm­preună cu întreg gru­pul, am însoțit ghida în vizita propriu-zisă a castelului. Doam­­­na a continuat cu ex­pli­cațiile referi­toare la istoria și arhitectura castelului, cons­truit în stil brân­covenesc, asemănător cu cel al castelului Mo­go­șoaia.

Citește și: S-au uitat pe cer și au văzut SOARELE FANTOMĂ! Imediat au filmat tot! Imaginile sunt TERIFIANTE!

Ama­bilă, ghida a in­vitat apoi pe toți vizita­torii să facă poze după pofta inimii, deocam­da­tă la cas­tel neexis­tând taxă pentru po­zat. La fel ca ceilalți turiști, pri­e­tena cu care ple­casem din Bucu­rești a urmat în­demnul și a în­ceput să facă poze cu un aparat foto digital.

Când am intrat în una din camerele prin­ci­pale ale castelului am fost copleșite amândouă de un sen­ti­ment de liniș­te desăvârșită.

Apoi, pline de sur­prindere, am observat că în prima poză fă­cută aici a apărut sau, mai bine zis, „s-a arătat” o sferă lumi­noasă, cu tentă ușor albăs­truie. După termi­narea vizi­tei, ne-am hotărât să o în­trebăm pe doamna care ne fusese ghid despre posibile bântuiri sau fenomene inex­plicabile care ar fi avut loc între zidurile cas­telului.

Doamna a răspuns că nu cu­noaște nici o po­veste în acest sens și glumind, ne-a spus că dânsa chiar s-ar bucura dacă ar fi să întâl­nească fantomele Cantacu­zinilor, deoarece ar avea șansa să le pună câteva întrebări. Cu aceste cuvinte, ne-am încheiat vi­zita la castel. Și ne-am întors la casa în care stăteam, casă afla­tă, după cum am mai spus, pe fostul domeniu al castelului”., a povestit una din turiste.

Când și-au dat seama ce fotografii au făcut, femeile au cerut ajutorul

„La câte­va zile după în­toar­ce­rea în Bucu­reşti, am primit un telefon de la amica mea, care mi-a spus că a scos toate po­ze­le din aparatul foto şi că într-o altă foto­grafie făcută din grădina Castelului Can­ta­cu­zino mai apă­rea ce­va inexplicabil.

Citește și: A mers să filmeze cu drona un castel vechi. Ce lucruri bizare a descoperit când s-a uitat pe imagini

Este vorba despre o poză care surprinde panorama oraşului Buşteni, cu munţii acoperiţi de pădure pe fundal. În faţa munţilor, dea­supra brazilor care îi acopereau, se vedea clar o silue­tă neagră, cu o formă sinistră, care plutea.

Intrigată, prietena mea a trimis poza unui spe­cialist care a spus că nu poate fi vorba de vreo pasăre sau de vreo murdărie aflată pe lentila apa­ratului.

A mai spus că şansele sunt foarte mari ca poza să fi surprins o ma­ni­­fes­tare para­nor­ma­lă au­ten­tică”, a mai spus femeia, potrivit formula-as.

Acest articol a fost actualizat la: 2018-05-05T01:35:39+03:00 1:35

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More