Connect with us
Președintele PSD susține că a primit amenințări și că este posibil să fie arestat în primăvară

Știri

Dragnea: „Eu să fiu trimis în puşcărie undeva în aprilie, mai”

Liviu Dragnea a vorbit luni seară despre amenințările la care este supus. Președintele Camerei Deputaților a declarat că ar exista un plan potrivit căruia, în primăvară, el va ajunge în închisoare.

„Ultimele zvonuri care vin către mine este că s-a luat decizia ca eu să fiu trimis în puşcărie undeva în aprilie, mai. (Cine a luat această decizie?) Cine poate să o ia, că nu o luaţi dumneavoastră? Cine poate decide în acest stat. Cu următorul dosar. Eu vă spun ce informaţii vin, poate sunt prostii. Am văzut tot felul de postări, ale unei doamne care a fost preşedinte la PNL. Spunea despre mine că trebuie să putrezesc în puşcarie”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea: „Nu voi încasa la nesfârşit”

Președintele PSD a declarat că nu va suporta la infinit aceste amenințări.

„Eu am două variante: varianta uşoară în care să-mi ascut şi eu săbiile şi să începem să ne batem în declaraţii, foarte frumos, foarte interesant şi cu mai puţină atenţie cu ceea ce trebuie să se întâmple în programul de guvernare sau varianta în care le încasezi, le încasezi. Nu voi încasa la nesfârşit. Dar… Asta e de categoria muscă. În fiecare zi, primeşti ceva şi dai. Eu sunt obişnuit la categoria super grea: o dată şi bine!”, a adăugat președintele PSD.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top