Connect with us
Dragoș Ciupercescu, atacatorul cu grenadă de la Liceul „Jean Monnet”, din București, a fost eliberat. Atacul cu grenadă a avut loc în 2002.

Știri

Dragoș Ciupercescu, atacatorul cu grenadă de la liceu „Jean Monnet”, eliberat

Dragoș Ciupercescu, atacatorul cu grenadă de la liceu „Jean Monnet” a fost eliberat condiționat. Magistrații Tribunalului Ilfov au admis solicitarea de liberare condiționată făcută de Dragoș Ciupercescu. Acesta este atacatorul cu grenadă de la liceul bucureştean „Jean Monnet“ din 2002.

Decizia în acest caz este definitivă.

„Admite contestaţia declarată de petentul Ciupercescu Dragoş împotriva sentinţei penale nr. 2465 din dată de 19.10.2016 pronunţate de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul nr. 25451/4/2016. Desfiinţează sentinţa atacată şi, rejudecând cauza: În temeiul art. 587 alin. 3 Cod procedura penală, admite propunerea de liberare condiţionată privind pe condamnatul Ciupercescu Dragoş. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Ciupercescu Dragoş. Fără cale de atac.”, potrivit deciziei Tribunalului Ilfov.

Dragoș Ciupercescu, atacatorul cu grenadă de la liceul „Jean Monnet”, eliberat

În 6 noiembrie 2002, Ciupercescu a detonat pe trotuarul din faţa Liceului „Jean Monnet” din Capitală una dintre grenadele sustras. În urma acestui incident, cinci elevi au fost răniți și mai multe bunuri distruse.

În 14 martie 2003, el a amplasat o altă grenadă, pe o alee frecventată din Parcul Cişmigiu. Magistraţii militari au arătat atunci că, în ambele cazuri, acesta a urmărit uciderea unor persoane prin detonarea muniţiei respective.

Ciupercescu a fost angajat, în perioada 6 ianuarie 1997 – 1 martie 1999, pe baza unui contract, ca militar în cadrul unei unităţi aparţinând Ministerului Apărării, cu gradul de caporal. E a fost concediat pentru dezinteres în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top