Connect with us
Dragoș Cristian Dinu, noul ministru al Fondurilor Europene. Iohannis a semnat decretul de numire în funcție

Știri

Dragoș Cristian Dinu, noul ministru al Fondurilor Europene. Iohannis a semnat decretul de numire în funcție

Dragoş Cristian Dinu este noul ministrul al Fondurilor Europene. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de numire al lui Dragoş Cristian Dinu în funcţia de ministrul al Fondurilor Europene, în locul lui Cristian Ghinea. În această după-amiază va avea loc și ceremonia de numire.

Preşedintele a semnat şi decretul de revocare al lui Cristian Ghinea din funcţia de ministru.

Citește și: Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, demisionează

Administraţia Prezidenţială anunţă că ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc joi, ora 18:30, la Palatul Cotroceni.

Cristian Ghinea şi-a depus miercuri demisia din funcţia de ministru al Fondurilor Europene. Iolu a precizat că Ghinea şi-a depus demisia la cabinetul premierului, a făcut anunţul în şedinţa de Guvern, moment în care a părăsit şedinţa.

”Ultima mea şedinţă ca membru în Guvernul Cioloş 1. E un sentiment ciudat. Pare un secol privind înapoi, dar nu au trecut nici şase luni de ministeriat, nici un an de când am mers la Cancelarie”, a scris Cristian Ghinea miercuri pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, va candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Salvaţi România, relatează news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top