Connect with us
STOP permiselor auto! Veste proastă pentru cei care aveau programări la DRPCIV

Știri

Dragoș Tudorache, ministrul de Interne, în control la Serviciul Permise

Dragoș Tudorache, ministrul de Interne a fost în control la Serviciul Public Comunitar Regmim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Bucureşti şi Ilfov. Scopul controlului a fost acela de a vedea dacă mai există cozi. Asta, în condiţiile în care a intrat în vigoare sistemul de programări on-line pentru serviciile de permise şi înmatriculări.

Dragoș Tudorache a spus că au existat momente în care sistemul nu a funcţionat.

„Îi aşteptăm şi pe colegii de la Finanţe să vedem dacă programul lor e acelaşi cu al nostru”, a spus ministrul, referindu-se la faptul că ghişeele de la SPCRPCIV s-au deschis la ora 7.00, iar cele de la Trezorerie, unde se plătesc taxele pentru aceste servicii, funcţionează începând cu ora 8.30.

El a spus că softul abia a fost implementat, în acest weekend, astfel că mai pot fi unele probleme.

„Începând de astăzi, încet-încet sperăm să intrăm în normalitate”, a spus Tudorache, arătând că este posibil ca unele persoane să îşi fi făcut programări doar pentru a vedea dacă funcţionează sistemul.

60 de angajaţi care au fost detaşaţi de la Ministerul de interne la Serviciul Permise. Aceștia au fost deja instruiţi, sâmbătă şi duminică, ce trebuie să facă, a declarat ministrul de Interne. Angajații vor asigura partea de ghişeu, acolo unde nu este nevoie de o specializare ieşită din comun.

Dragoș Tudorache a mai spus că speră să poată ajungă zilnic la Serviciul Permise, în această săptămână, pentru a face verificări.

A intrat în vigoare sistemul de programări on-line pentru serviciile de permise şi înmatriculări

O serie de schimbări au intrat în vigoare de luni la Serviciul Public Comunitar Regmim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) din Bucureşti şi cel din Ilfov. Asstfel că cei care vor să obţină permisul de conducere sau să înmatriculeze un autovehicul se pot programa on-line. În plus, pe acelaşi site pot vedea, în timp real, imagini cu coada din faţa ghişeelor.

Citește și: Programări online DRPCIV și imagini LIVE cu COADA de astăzi

Cei din Bucureşti îşi pot face programarea pe site-ul prefecturabucuresti.ro, iar cei din judeţul Ilfov pe site-ul prefecturailfov.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top