Connect with us
DRAMĂ fără margini! Biletul adio SFÂŞIETOR al Lidiei, tânăra care s-a sinucis la Londra

Știri

DRAMĂ fără margini! Biletul de adio SFÂŞIETOR al Lidiei, tânăra care s-a sinucis la Londra

Tânăra de 23 de ani care şi-a pus capăt zilelor la Londra, aruncându-se în gol de la o înălţime de 30 de metri, a lăsat două bilete de adio. Acestea au fost prezentate de presa britanică.

Înainte să facă gestul cumplit, Lidia a scris două bilete: unul pentru cei care aveau să vadă cum tânăra se aruncă în gol şi unul sfâşietor adresat mamei sale.

Lidia Drăgescu şi-a pus capăt zilelor în interiorul Catedralei St. Paul din Londra

„Mamă, îmi pare tare rău că te-am supărat în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, sunt într-un loc mai bun. Am făcut asta pentru mine, să scap. De tot trecutul şi de tot prezentul care îmi încarcă mintea. Va fi greu fără mine o perioadă, dar, după ce va trece, vei fi ok. Gândeşte-te la mine că sunt bine acum. Ţi-am spus cât de mult te iubesc. Îmi pare rău, dar trebuia să scap de asta şi nu puteam să aştept să văd ce este de partea cealaltă. Vă iubesc pe toţi, rămâneţi cu bine şi ne revedem după ce îmbătrâniţi. Aveţi grijă de voi. Vă mulţumesc pentru tot”, ar fi scris Lidia.

Citeşte şi ACCIDENT grav în Slatina! Cine sunt victimele tragediei

Lidia şi-a cerut scuze celor care au fost nevoiţi să vadă gestul necugetat.

„Îmi pare rău că v-am pus să vedeţi o imagine atât de urâtă. Tuturor celor care m-au văzut le spun că îmi pare rău. Oamenii care vizitează acest loc nu vin să vadă un mort. Îmi pare rău că v-am oferit o astfel de privelişte, mergeţi şi fiţi fericiţi şi trăiţi-vă vieţile!”, a scris tânăra de 23 de ani.

Citeşte şi Viscolul se pregăteşte să lovească România! ALERTĂ de la meteorologi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top