Connect with us

Știri

Dramă fără margini! La 12 ani s-a sinucis ÎN DIRECT iar poliţia nu a putut face nimic

Gest fără precedent al unei copile. Videoclipul ajuns VIRAL nu poate fi scos de pe internet. Poliţiştii, la mila reţelelor de socializare.

Katelyn Nicole Davis, în vârstă de 12 ani, şi-a filmat sinuciderea prin spânzurare, în grădina din curta casei dale din Cedartown pe 30 decembrie după ce a pretins că a fost abuzată sexual de un membru al familiei.

Aceasta şi-a petrecut prima jumătate din video-ul care durează 42 de minute vorbind despre agresiunea sa sexuală, înainte de a-şi lua adio, apoi ea s-a urcat pe o găleată şi s-a spânzurat.

Videoclipul nu se încheie după ce Davis îşi dă ultima suflare

Acesta se continuă cu restul de 20 de minute în care corpul fetei poate fi văzut legănându-se de copac în timp ce o femeie îi strigă numele.

Poliţiştii nu au sosit la timp pentru a o salva, iar decesul fetei a fost declarat la Polk Medical Center. De la decesul fetei, videoclipul său a circulat la nivel mondial devenind viral.

Poliţiştii din Polk County au declarat că nu au jurisdicţie asupra reţelelor de socializare şi singurul lucru pe care îl pot face este de a solicita site-urilor să coboare videoclipul.

Videoclipul a fost scos de pe pagina de Facebook a lui Katelyn, însă mai circulă pe alte site-uri.

Citeşte şi Avertisment SUMBRU pentru sfârşitul lunii! Va intra în COLIZIUNE cu Pământul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top