Connect with us
DRPCIV: Cozi uriașe la Direcția de permise

Știri

DRPCIV: Cozi uriașe la Direcția de permise

Cozi uriașe la DRPCIV, 300 de oameni așteaptă la coadă pentru permise.

Aproximativ 300 de oameni au așteptat din nou, vineri dimineață, la cozi la sediul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Pipera. Coada întinzându-se pe o distanță de 30-40 de metri. Cei mai mulți au declarat că vin încă de noaptea. Având în vedere că programul la ghișee începe la ora 08.00, iar ei trebuie să ajungă la muncă la ora 09.00.

Totodată, oamenii se plâng că sunt puțini angajați la ghișee.

„Trebuie să venim de la prima oră, ca să ajungem la timp la muncă. Oricum ne-am învoit pentru câteva ore. Nu e normal să stăm la cozi, dar la noi aşa a fost mereu şi nu o să se schimbe prea curând”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Adrian.

„Aşteptăm afară în frig şi o să mai aşteptăm şi înăuntru la ghişeu. Părerea mea este că sunt prea puţine ghişee, prea puţini angajaţi pentru câţi oameni vin aici zilnic”, a declarat, pentru MEDIAFAX, și Mircea.

Listele de așteptare mărul discordiei

Odată ajunși înăuntru, oamenii au început să se certe în fața ghișeelor pe listele cu nume pe care le-au pregătit dinainte, ca să se asigure că prind un loc la ghișeu.

Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că i-a chemat vineri, la sediul Ministerului de Interne, la discuţii pe prefectul de Bucureşti, Paul Nicolae Petrovan, şi pe cel de Ilfov, Adrian Petcu, dar şi pe cei din conducerea Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), pentru o şedinţă astfel încât să fie găsite soluţii imediate pentru situaţia de la direcţie.

Și cozile de joi s-au întins pe sute de metri.

Pe 8 august, la sediul DRPCIV, din cauza unor probleme tehnice, nu s-a putut susține proba teoretică pentru obținerea permisului auto. Nu s-au putut face înscrieri la proba practică și nu s-au soluționat nici cererile de preschimbare. A anunțat atunci Direcția Regim Permise de Conducere și Înamtriculare a Vehiculelor. Problemele au fost remediate a doua zi.â

Sursa: Mediafax

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top