Din cauza viscolului și a zăpezii, mai multe drumuri naționale sunt închise. Centrul Infotrafic al Poliției rutiere a transmis lista drumurilor și situația din 17 ianuarie. Lista va fi actualizată în funcție de deciziile autorităților.
Update 22.00: Traficul a fost reluat, marţi noapte, pe A2, tronsonul Feteşti – Constanţa, pe sensul către litoral, precum şi pe A4 Ovidiu – Agigea, pe ambele sensuri. Circulaţia pe A4 Ovidiu – Agigea a fost reluată în ambele sensuri.
De asemenea, a fost reluat traficul şi pe A2, pe sensul către litoral, dar controlat de către echipajele Poliţiei Rutiere.
Potrivit Infotrafic, mai sunt închise din cauza viscolului şi a zăpezii următoarele tronsoane de drumuri naţionale:
JUDEŢUL CĂLĂRAŞI:
JUDEŢUL CONSTANŢA:
JUDEŢUL GIURGIU:
JUDEŢUL IALOMIŢA:
Totodată, traficul pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionat pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, din cauza viscolului.
În judeţul Prahova, pe DN1D Albeşti – Urziceni, se circulă în condiţii de iarnă iar pe anumite porţiuni zapada s-a depus pe partea carosabilă şi există risc major de derapare, potrivit Infotrafic.
UPDATE 20.00: Traficul a fost oprit, marţi seară, pe Autostrada A4 Ovidiu – Constanţa, din cauza viscolului.
Traficul a fost oprit şi pe DN61 în judeţul Giurgiu, precum şi pe DN2C şi DN21A, în judeţul Ialomiţa, din cauza viscolului. Aceeași decizie a fost luată și pentru autostrada A2.
La această oră, sunt închise din cauza zăpezii şi a viscolului următoarele sectoare de drumuri naţionale și autostrăzi:
AUTOSTRADA A2 BUCUREŞTI – CONSTANŢA
AUTOSTRADA A4 OVIDIU_CONSTANȚA
JUDEŢUL CĂLĂRAŞI:
JUDEŢUL CONSTANŢA:
JUDEŢUL GIURGIU:
JUDEŢUL IALOMIŢA:
Meteorologii au prelungit până miercuri dimineaţă atenţionarea cod galben de viscol pentru judeţele Caraş-Severin, Călăraşi şi Constanţa. Rafalele de vânt vor depăşi 55 de kilometri pe oră, spulberând zăpada. În sudul Olteniei şi în sud-vestul Munteniei va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă.
Acest articol a fost actualizat la: 2017-01-17T22:51:50+02:00 22:51
Acest site foloseste cookies.
Read More