Connect with us
Sunt mai multe drumuri închise pe 9 ianuarie, din cauza condițiilor meteorologice. În continuare sunt probleme pe Autostrada Soarelui.

Știri

Drumuri închise pe 9 ianuarie. Cum se circulă în țară

Sunt probleme cu câteva drumuri și luni, 9 ianuarie. Potriviy centrului Infotrafic, încă mai sunt drumuri închise din cauza ninsorilor și a viscolului.

Update, ora 12:19: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 11.30, traficul rutier a fost reluat, pe A4 Ovidiu – Agigea. Se circulă în condiţii de iarnă iar pentru evitarea producerii unor accidente, traficul rutier se va desfăşura sub supravegherea unui echipaj de poliţie rutieră.

Drumuri închise pe 9 ianuarie- Situația traficului în țară

  • A2 Bucureşti – Constanţa (tronsonul Lehliu-Gară – Constanța);
  • A4 Ovidiu – Agigea;

JUDEŢUL CONSTANŢA:

  • DN 3 Ostrov – Basarabi;

Drumuri cu restricţie de tonaj:

JUDEŢUL CONSTANŢA:

  • DN 3 Basarabi – Constanţa (7,5 tone);
  • DN 22C Cernavodă – Basarabi (7,5 tone);

Meteorologii anunță vreme geroasă și în următoarele zile. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, pe 8 și 9 ianuarie este în vigoare cod galben de vreme geoasă.

În intervalul menţionat, vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a ţării, atât ziua, cât şi noaptea. Astfel, maximele diurne se vor situa frecvent între -16 şi -10 grade, iar minimele nocturne vor fi cuprinse între -25 şi -15 grade.

Vremea geroasă va persista în majoritatea regiunilor şi pe parcursul săptămânii viitoare, potrivit ANM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top