Connect with us

Știri

DSU a lansat fiipregătit.ro! Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă ne pregăteşte de cutremur

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă lansat fiipregătit.ro, o platformă online pe care populaţia o poate accesa pentru a şti ce să facă în situaţii de criză.

Cu ajutorul platformei fiipregătit.ro vom putea afla cum trebuie să ne comportăm şi să reacţionăm în caz de cutremur sau chiar un furt.

„În ultimii ani suntem martorii unei intensificări ale situațiilor de urgență de tot felul, atât pe plan internațional cât și pe plan local.

În astfel de situații-limită câteva secunde pot schimba totul, iar reacția rapidă și educată a celor afectați este esențială pentru supraviețuire”, transmit cei de la DSU.

Platforma are scopul de a informa cetăţenii asupra măsurilor de prevenire

Astfel, pentru a „ajuta cetăţenii să înțeleagă mai bine riscurile şi pentru a-i informa asupra măsurilor de prevenire şi comportamentului pe care să-l aibă în diferite situaţii de urgenţă de amploare sau dezastru”, DSU a lansat platforma fiipregatit.ro.

Potrivit DSU, platforma online fiipregatit.ro „va deveni sursa oficială de informații pentru publicul larg despre măsurile de siguranță, și reacție în caz de urgență”. 

Citeşte şi Maria Ghiorghiu, premoniţie îngrijorătoare: “Începe un cutremur puternic”

Maria Ghirghiu avertizează din nou. De această dată, clarzăvătoarea care a prezis dezastrul de la Colectiv a vorbit despre un seism care ar urma să lovească dinspre sud, sud-est.

Maria Ghiorghiu susţine că Bucureştiul ar putea fi lovit de un cutremur de o intensitate destul de mare.

„Brusc, începe un cutremur intens și văd cum Pământul se legăna mai tare de la stânga la dreapta, așa precum cernem noi făina cu sita.

Am mai văzut cutremure în care Pământul se cutremură ca pe arcuri. Acum, însă, se legăna puternic. Dragii mei, din păcate, vom auzi de un alt cutremur intens care se va produce înspre sud, sud-est.

Clarvăzătoare susţine că doar credinţa ne poate salva de un asemenea eveniment

Un cutremur care va legăna Pământul destul de tare. Nu vedeam case sau blocuri, vedeam doar zăpada și pomi micuți,” se arată în postarea clarvăzătoarei.

Deși Maria Ghiorghiu a concluziat că România ar fi ocrotită de cutremure devastatoarea prin credința poporului. un astfel posibil pericol va atârna mereu peste România.

Recent, specialiștii de la INFP au confirmat, încă odată, că un cutremur devastator poate lovi oricând. Efectele sale ar fi, cu siguranță resimțite în zonele de sud menționate, unde se află orașe precum București, Constanța, Craiova și altele.

1 Comment

1 Comment

  1. Bilescu Wolfgang

    2018-03-01T13:30:27+02:00 at 13:30

    Toti clarvazatorii au vazut si au prezis exact, cum se poate constata, la timpul trecut!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top