Connect with us
Un avion s-a prăbușit la Tuzla - pasagerii sunt încarcerați

Știri

Dublă tragedie aeriană. Două avioane s-au prăbușit. Care este bilanțul victimelor

Din păcate, o nouă tragedie aeriană a avut loc. Un avion care avea 78 de oameni la bord s-a prăbușit luni, 12 martie, pe aeroportul internațional Tribhuvan din Kathmandu (Nepal).

Un oficial citat de BBC declară că este posibil să existe foarte multe victime. Reuters scrie că avionul de linie a devenit ”instabil” în timp ce ateriza. Ulterior, acesta s-a prăbușit pe aroportul din Kathmandu.

Avionul aparținea companiei aeriene US-Bangla Airlines (Bangladesh) și era de tipul Bombardier Dash Q-400.

Echipajele de intervenție s-au deplasat rapid la locul prăbușirii aeronavei.

Este a doua tragedie aeriană care are loc în ultimele 24 de ore.

Unsprezece persoane au fost ucise duminică în urma prăbuşirii în sud-vestul Iranului a unui avion privat turcesc care zbura de la Sharjah, Emiratele Arabe Unite, la Istanbul, a anunţat un purtător de cuvânt al aviaţiei civile iraniene, citat de ISNA, relatează Reuters.

„Putem confirma că un avion privat turcesc.. care traversa spaţiul nostru aerian a dispărut de pe radar şi s-a prăbuşit în apropiere de Shahr-e Kord”, a declarat Reza Jafarzadeh la televiziunea publică.

Iniţial, oficialitatea iraniană nu a putut oferi informaţii în legătură cu numărul de persoane aflate la bordul aeronavei.

Potrivit televiziunii de stat iraniene, un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă a declarat că avionul s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă şi a luat foc.

Citește și: Un avion care avea peste 50 de oameni la bord s-a prăbușit!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top