Connect with us
ULTIMA ORĂ! Autorul dublului asasinat de la Târgovişte a fost dus la audieri

Știri

Dublu ASASINAT în Târgovişte! Cine sunt cei doi bărbaţi executaţi fără milă

Poliţiştii şi procurorii din Târgovişte fac percheziţii la vânătorii şi braconierii din zonă pentru prinderea autorilor dublului asasinat de seara trecută.

Anchetatorii vor ridica mai multe arme de vânătoare pentru a descoperi arma crimei. Cei doi bărbaţi au fost executaţi cu sânge rece, noaptea trecută, în apropiere de localitatea Nisipuri.

Aceştia au murit după ce au fost împuşcaţi în cap, gât, piept şi spate cu alice de vânătoare

Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori estea cea a unei duble crime, motiv pentru care dosarul deschis după descoperirea cadavrelor este pentru omor deosebit de grav.

Drept urmare, armele ridicate în urma percheziţiilor vor fi supuse unor expertize balistice pentru a se stabili astfel care este arma sau armele teribilei crime.

Citeşte şi DIVORȚ cu răsunet în lumea politică! Decizia unui politician PSD 

Între timp, cele două cadavre au fost transportate la morgă pentru necropsie, expertiză medicală care va stabili cauza exactă a morţii.

Unul din bărbații gășiți împușcați pe un câmp din zona Nisipuri, la ieșire din Târgoviște era consilierul local UNPR Răzvad, Gheorghe Ifrim, iar cel de-al doilea bărbat se numeşte Ion Neagru şi lucra pentru Ifrim.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top