Connect with us
După 7 ani, Mihai Neșu a renunțat la scaunul cu rotile!

Știri

După 7 ani, Mihai Neșu a renunțat la scaunul cu rotile!

Mihai Nesu arata si se simte din ce in ce mai bine. Fostul fotbalist a acceptat sa apara in calendarul stelistilor.

El a renuntat la scaunul cu rotile, iar imaginea postata pe pagina de Facebook dedicata lui a strans sute de aprecieri.

Pe 10 s-au implinit sapte ani de la accidentarea lui Mihai Nesu. La un atrenament al echipei FC Utrecht, fostul stelist a suferit o accidentare care l-a lasat paralizat.

Drama prin care a trecut Mihai Nesu In urma accidentului suferit in 2011, Mihai Nesu a fost nevoit sa-si schimbe intreaga viata.

A fost parasit de sotie, a facut multe tratamente costisitoare si foarte dureroase, iar apoi si-a pierdut parintii.

Ca un adevarat campion, fostul stelist nu s-a lasat doborat de dramele prin care a trecut si a continuat sa mearga inainte.

Pe pagina de Facebook dedicata lui, intitulata „Uniti pentru Mihai”, a fost postata o fotografie in care fostul international roman apare fara scaun cu rotile.

Mihai Nesu a fost pozat stand pe un fotoliu, imagine ce face parte dintr-o sedinta foto pentru calendarul „UEFAantasticii Romania 100”.

Ce s-a întâmplat cu Maria Gherman după divorțul de Mihai Neșu

Fosta soție a lui Mihai Neșu, Maria Gherman, și-a refăcut viața după divorțul de fostul fotbalist. De aproape un an, ea are o relație cu un bărbat și este designer de încălțăminte, transmite România TV.

Maria Gherman și Mihai Neșu au decis să divorțeze la sfârșitul anului 2012, la 9 luni de zile după ce fotbalistul lui FC Utrecht suferea accidentarea care l-a lăsat imobilizat. Procesul s-a finalizat în anul 2014 și a pus capăt unui mariaj care a durat opt ani.

Mihăiţă Neşu şi-a încheiat cariera la doar 28 de ani, după o accidentare suferită în timpul unui antrenament la Utrecht, echipă la care era legitimat, şi în urma căruia a rămas paralizat.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top