Connect with us
După cea mai lungă zi din an, SE SCHIMBĂ TOT! Zodiile care o iau de la ZERO după solstiţiu. Uite ce le aşteapta de mâine încolo

Știri

După cea mai lungă zi din an, SE SCHIMBĂ TOT! Zodiile care o iau de la ZERO după solstiţiu. Uite ce le aşteapta de azi încolo

Pe 21 iunie 2019 are loc solstițiul de vară, iar acest fenomen își va pune amprenta asupra tuturor zodiilor. Practic, din 21 iunie începe vara astronomică. Înălțimea Soarelui deasupra orizontului se ridică în emisfera nordică, în timp ce în emisfera sudică are loc fenomenul contrar denumit solstițiul de iarnă, căci în cealaltă jumătate a planetei debutează iarna.

Cum sunt afectate zodiile de Solstițiul de vară

Astfel, în timp ce la noi debutează vara, în țări precum Argentina, Brazilia, Australia sau Chile este iarnă. Zodiile vor fi puternic influențate de fenomenul astronomic care are loc pe 21 iunie. Impactul va fi major în special asupra zodiilor de apă și asupra celor de foc, însă prin schimbări pot trece și ceilalți nativi.

Zodiile de foc

Berbecii au parte din 21 iunie de o îmbunătățire a relațiilor cu cei din jur, în special cu cei vârstnici. Vor avea parte de tot felul de surprize plăcute în special după această dată, căci acești nativi își pot găsi marea dragoste.

Leii sunt și ei în vizorul celor mai bune schimbări pe care le-o hărăzesc astrele. Acești nativi vor da lovitura pe toate planurile începând cu luna iulie, iar solstițiul de vară va aduce imboldul necesar pentru acest salt calitativ în viață.

Citește și:

Săgetătorii se rupe de relațiile toxice și își vor da seama ce contează cu adevărat pentru ei. Lucrurile vor evolua favorabil în ceea ce privește relația cu familia și persoana iubită.

Zodiile de apă

Racii continuă să fie descumpăniți, dar o mică speranță răsare în inima lor și este legată exact de sectorul tot mai fragil în ultima vreme pentru ei: dragostea. Apare o persoană nouă, gata să îi cunoască și să le ofere încredere.

Scorpionii pun cap la cap toate eșecurile din ultima perioadă și iau măsuri noi pentru a evita viitoarele erori ce îi poate afecta și mai mult. Solstițiul vine cu idei minunate pentru acești nativi, gânduri pe care le vor pune în practică urgent.

Peștii cad la pace cu tot felul de inamici pentru că își dau seama, în sfârșit, că proverbul „Ferește-mă, Doamne, de prieteni că de dușmani mă feresc singur” este unul cât se poate de real.

Zodiile de aer

Gemenii se pregătesc de o perioadă ceva mai complicată emoțional. Lucrurile se vor schimba ceva mai greu decât se așteptau și vor fi puși în tot felul de situații complicate.

Balanțele vor străluci în perioada următoare. Pe 21 iunie se deschide o nouă etapă în viața lor și ar fi foarte bine să profite de lucrurile minunate ce vin.

Vărsătorii vor lupta ceva mai mult pentru visurile lor și vor fi extrem de bine pregătiți să își respecte cuvântul dat partenerilor de afaceri.

Zodiile de pământ

Taurii au în față o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional și se remarcă la ei o nevoie și mai mare de a fi în mijlocul oamenilor, de a face parte din cercuri noi de prietenie.

Fecioarele au parte începând din 21 iunie de una din cele mai benefice perioade din viața lor. Principalul câștig este încrederea în forțele proprii, care devine una extrem de puternică. Vor reuși cam tot ce și-au propus.

Capricornii se vor lupta cu demonii interiori și cineva le va pune bețe în roate. Trebuie să fie cu ochii în patru.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top