După o aventură de o noapte, a aflat că fata are iubit! Ce bilet a putut să lase dimineața…

După o noapte pasională cu o tânără pe care a cunoscut-o în club, un bărbat a avut parte de o surpriză neplăcută și a decis că trebuie să se răzbune pe ea. Iar modul în care a făcut acest lucru a devenit viral.

Dimineața, după ce au petrecut noaptea împreună, tânăra i-a dezvăluit că are un iubit. Mai mult de atât, i-a cerut să plece cât mai repede, pentru că acesta ar putea veni acasă din moment în moment.

Nu este greu de crezut că bărbatului nu i-a picat deloc bine să se afle într-o situație atât de stânjenitoare. S-au auzit atâtea cazuri în care astfel de situații s-au terminat tragic pentru amanți.

Citește și: A mers să filmeze cu drona un castel vechi. Ce lucruri bizare a descoperit când s-a uitat pe imagini

Enervat, acesta a decis că trebuie să îi dea o lecție tinerei cu care și-a petrecut noaptea. Și pentru că nu putea să îl aștepte pe iubitul fetei și să vorbească cu el ca de la bărbat la bărbat, a luat altă măsură.

Locul în care a ales să lase un bilet iubitului tinerei este neașteptat

Citește și: După ce soțul ei a murit, a luat o decizie bizară: S-a culcat cu 80 de bărbați însurați. Ce au făcut soțiile acestora

Bărbatul a mers la baie, unde a scris un bilet pentru iubitul fetei, după care l-a lipit pe colacul de la toaletă, pe interior.


„Tipa asta mi-a spus că are iubit abia în dimineața asta. Îmi pare rău că trebuie să afli așa despre aventură. Însă, dacă aș fi fost în locul tău, eu aș fi vrut să știu”. Este mesajul lăsat de bărbat pentru iubitul tinerei.

Nu se știe cum s-a terminat povestea, însă mesajul pe care iubitul fetei l-a văzut când a folosit baia a devenit viral.

Acest articol a fost actualizat la: 2018-05-05T02:25:27+03:00 2:25

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More