Connect with us
Edu. ro, rezultate simulare Bac 2016. Elevii afla azi, vineri, 18 martie 2016, ce note au luat la simularea de Bacalaureat.

Știri

Edu.ro, Rezultate Simulare Bac 2016, clasa a Xi a

REZULTATE SIMULARE BAC 2016, CLASA A XI A, EDU.RO. Vineri, 18 martie, elevii din clasa a 11 a afla ce note au luat la simularea de Bacalaureat 2016.

REZULTATE SIMULARE BAC 2016, CLASA A XI A, EDU.RO. Si elevii din clasa a XII a afla azi rezultatele la Simulare Bacalaureat 2016.

Elevii de clasa a XII-a si a XI au sustinut prima proba din cadrul simularii pentru Bacalaureat 2016, la Limba si Literatura Romana, pe 7 martie. Simularea a inceput la ora 9.00.

Vezi aici notele la simulare Bac 2016

Conform calendarului de desfasurare a acestei simulari, luni, 7 martie, a fost proba scrisa la Limba si literatura romana. Marti, 8 martie, s-a desfasurat proba la Limba si literatura materna (pentru elevii care studiaza in limbile minoritatilor nationale), iar miercuri, 9 martie, proba obligatorie a profilului (Matematica sau Istorie). Joi, 10 martie, exclusiv pentru elevii clasei a XII-a, a avut loc proba la alegere a profilului si specializarii. Rezultatele vor fi comunicate elevilor in data de 18 martie.

Examenul de bacalaureat, sesiunea din vara, se desfasoara in perioada 13 iunie – 8 iulie. Absolventii de liceu vor avea pana in 1 iulie probele orale si de competente digitale, iar din 4 iulie vor fi probele scrise, rezultatele finale urmand sa fie afisate in 16 iulie.

Examenul de bacalaureat din 2016 va incepe in 13 iunie, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, sustinuta pana in 15 iunie. In perioada 15-17 iunie va avea loc proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, urmata in 21-24 iunie de proba de evaluare a competentelor digitale si in 27 iunie – 1 iulie de proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

Probele scrise de la bacalaureat vor fi sustinute in 4 iulie la limba si literatura romana si in 5 iulie la limba si literatura materna. Testarea va continua in 6 iulie cu proba obligatorie a profilului si in 8 iulie cu proba la alegere a profilului si specializarii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top