Connect with us

Știri

El a ucis-o pe actrița din Las Fierbinți. Ce se întâmplă cu copilul de 3 săptămâni al vedetei PRO TV

Vestea că o femeie a fost ucisă cu sânge rece de tatăl copilului ei, într-un apartament din Chişinău, a făcut înconjurul României. 

Ulterior, s-a aflat că este vorba chiar despre o actriţă care a jucat inclusiv în serialul ”Las Fierbinţi” şi care avea o fetiţă de numai trei săptămâni.

Cei care au aflat povestea dureroasă a frumoasei actriţe sunt împietriţi de durere. Bebeluşul a rămas acum orfan, după ce şi tatăl şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul 7 al clădirii în care locuiau toţi trei.

Anastasia Cecati era model, cântăreaţă şi actriţă, ea devenind cunoscută după ce a avut un rol episodic în serialul românesc ”Las Fierbinţi”.

Tânăra avea doar 31 de ani şi tocmai născuse o fetiţă. Apropiaţii susţin că şi-ar fi dorit să se întoarcă în Dubai, acolo unde locuise o bună perioadă.

Cine este criminalul care a omorât-o pe Anastasia

Primele informaţii din anchetă arată faptul că cel care a ucis-o pe Anastasia este nimeni altul decât tatăl fetiţei de numai 3 săptămâni, cu care Anastasia era căsătorită, dar care locuia cu fosta lui familie.

Bărbatul a venit în vizită să îşi vadă copilul, însă el şi Anastasia s-au certat foarte violent şi nu a durat mult până când totul s-a transformat într-o tragedie.

Când au venit poliţiştii, tânăra zăcea într-o baltă de sânge, iar bebeluşul era în camera alăturată.

Înainte de a se arunca de la etaj, bărbatul, care este un medic stomatolog cunoscut în Republica Moldova, l-a sunat pe naşul său pe care l-a rugat să aibă grijă de micuţă.

În noaptea crimei, copilașul de doar 3 săptămâni a fost transportat de urgență la spital, la secția de neonatologie. Acolo va rămâne o perioadă lungă de timp.

În cursul zilei de ieri, presa din Moldova a făcut publice imagini cu apartamentul unde tânăra a fost omorâtă chiar de soţul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top