Categorii Știri

Elena a stat aproape o zi întreagă cu cadavrul concubinului în casă. Abia când un nepot a venit în vizită s-a aflat ce se petrecuse…

Un incident șocant vine din județul Iași, unde o femeie a stat cu cadvarul concubinului în casă, fără să se gândească vreo clipă că ceva ar fi în neregulă cu bărbatul.

Elena trăia în concubinaj cu Toader. Ambii aveau peste 50 de ani, dar nu erau căsătoriți și erau cunoscuți printre localnicii din comuna Ciortești drept mari consumatori de alcool.

Marți dimineața, Elena a plecat de acasă la o vecină și l-a lăsat singur pe Toader. Ea s-a întors la ora 11.00 și l-a găsit pe bărbat căzut în mijlocul casei. Femeia ar fi crezut că doarme, așa că și-a văzut de treabă.

Aproape de ora 22.00, un nepot al bărbatului a veni la casa celor doi și l-a văzut pe bărbat mort. Concubina celui decedat nici măcar nu se apropiase de el în tot acest timp.

Nepotul bărbatului și-a dat seama că acesta este mort și a sunat la numărul unic de urgente 112. Având în vedere că bărbatul avea urme de moarte biologică instalate, nu a mai fost nevoie de intervenția unui echipaj medical.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași. Între timp polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă bărbatul a murit în urmă unei afecțiuni medicale sau dacă la mijloc este vorba despre vreo infracțiune.

„S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a precizat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, conform bzi.ro.

Te-ar putea interesa și: Polițistul a oprit un bărbat despre care credea că e fiul lui mort. Ce avea pe bordul mașinii i-a arătat adevărul

Pierderea unui copil este cel mai greu lucru prin care poate trece un părinte. Când William Jazwinski conducea într-o dimineață de aprilie, a văzut o mașină de poliție care îi făcea semn cu farurile să oprească.

William a tras pe dreapta imediat, și, în timp ce polițistul venea la camioneta lui, William a coborât geamul întrebâbdu-se dacă depășise viteza legală.

În cele din urmă a aflat că nu o făcuse, ofițerul de poliție voia doar să îi mulțumească cu William pentru serviciul militar în slujba țării. Apoi William și-a dat seama că polițistul trebuie să fi văzut abțipildul de pe spatele mașinii.

Polițistul l-a întrebat unde a servit, iar William i-a zis că a fost în Irak timp de 15 luni.

Acesta a fost momentul în care polițistul a început să povestească. El i-a spus soldatului că și fiul lui fusese tot în Irak, dar nu se mai întorsese niciodată.

Apoi, polițistul a observat steagul american de pe bord care era identic cu cel pe care îl primise și el când fusese infomat de moartea fiului său. Așa i-a venit ideea să-l întrebe pe William ceva mai ciudat. L-a întrebat dacă l-ar putea îmbrățișa:

,,Mi-ai amintit de fiul meu, am tras pe dreapta. Credeam că ești el. În cele mai multe zile încă nu pot crede că el nu mai e”, a explicat polițistul.

William, cu lacrimi în ochi, a coborât din camionetă pentru a-l îmbrățișa pe polițist. Dar nu a fost o îmbrățișare oarecare, cei doi au început să plângă și au stat îmbrățișați multă vreme.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More