Connect with us
Elena Udrea ar putea afla astăzi verdictul în dosarul „Gala Bute”. Magistrații ar putea da astăzi un verdict în acest dosar.

Știri

Elena Udrea ar putea primi astăzi sentința în dosarul „Gala Bute”

Elena Udrea ar putea afla astăzi verdictul în dosarul „Gala Bute”. Un complet alcătuit din trei judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție va da astăzi verdictul în dosarul „Gala Bute”. În acest dosar este judecată Elena Udrea, alături de alți șapte inculpați. Aceștia sunt acuzați de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false.

Verdict în dosarul „Gala Bute”

Decizia nu va fi definitivă. Ea va putea fi atacată de procurorii DNA sau de către inculpaţi la Completul de cinci judecători al instanţei supreme.

„Mă judecă un complet de femei, cu mici excepţii femeile sunt mai curajoase şi mai puternice. Mă bucur că în aceşti doi ani am dărâmat nişte mituri. Nu am intrat în politică că să fac bani. Aveam un soţ are îmi asigura un standard de viaţă. Nu aveam copii, nu aveam cheltuieli mari, stau şi astăzi cu chirie, părinţii mei stau de 20 de ani în Drumul Taberei. Mi-am dorit foarte mult să fac performanţă. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face din nou în aşa fel încât Bute să boxeze în România. Sper şi cred că voi fi judecată pe probe, nu pe părerile despre mine, mai bune sau mai rele. Şi că nu va fi un semnal pentru angajaţii din domeniul public că nu trebuie să mai semneze nimic, de frică că vor fi condamnaţi”, a spus Elena Udrea la ultimul termen, pe 1 martie, când i s-a dat ultimul cuvânt înainte de pronunţarea unei decizii.

Procurorul DNA a cerut tot atunci condamnarea fostului ministru Elena Udrea la o pedeapsă cu executare orientată spre maximum prevăzut pentru faptele de care este acuzată. Este vorba de luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top