Elena Udrea, detalii din dosarul Gala Bute. Cine a carat celebra „geanta” cu bani

09.09.2016
Elena Udrea, detalii din dosarul Gala Bute. Cine a carat celebra „geanta” cu bani

Un nou termen din dosarul Gala Bute a avut loc astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie. In acest dosar, Elena Udrea este judecata alaturi de fostul ministru Ion Ariton, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, Tudor Breazu, fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, fostul secretar general in MDRT Gheorghe Nastasia, fostul director al Companiei Nationale de Investitii, Ana Maria Topoliceanu.

In acest dosar, Elena Udrea este acuzata ca a primit o geanta cu bani. Astfel ca fosta blonda de la Cotroceni a venit cu mai multe lamuriri pe pagina sa de socializare.

La termenul de astazi din procesul meu a fost audiat ca martor fratele lui Adrian Gardean, cel care i-a dus geanta cu bani lui Nastasia. Declaratia lui, oricat a incercat reprezentanta DNA sa obtina raspunsuri acuzatoare la adresa mea, a fost ferma:

– fratele lui i-a spus ca cel cu care vorbea la MDRT era Nastasia, ca el i-a cerut comision sau sponsorizarea galei de box

– i-a spus ca ii duce geanta cu bani lui Nastasia

– nu i-a spus niciodata ca ar fi vorbit cu mine despre asa ceva, ca eu i-as fi cerut vreodata ceva sau ca mi-ar fi dat ceva

– ca nu ma cunostea

– ca stie de la el ca m-a intalnit o singura data la un eveniment la care erau prezente mai multe persoane

Si totusi George Nastasia este liber, fara nicio restrictie, iar eu sunt sub control judiciar…

Dar, ce se intampla in ultimele zile imi creste speranta ca se va face dreptate si ca toate abuzurile se vor opri iar cei care le-au facut vor raspunde pentru ele, nu doar in fata lui Dumnezeu ci si in fata legii.„, a scris Elena Udrea pe pagina sa de socializare dupa terminarea termenului de astazi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *