Connect with us

Știri

Elena Udrea a fost implicată într-un INCIDENT AVIATIC în Timişoara

Elena Udrea anunţă pe Facebook un incident aviatic ce a avut loc pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Un avion ce trebuia să decoleze, astăzi, spre Bucureşti s-a întors din drum din cauza unor defecţiuni tehnice.

„In timp ce poporul abia mai respira sub avalansa de breaking news-uri despre “justitie”, “sufragerii”, comisii de ancheta a anchetatorilor, abuzuri, dezvaluiri bomba etc., chestii care sunt deja brand national pentru noi precum telenovele pentru brazilieni, tara merge din ce in ce mai bine! Spre exemplu, tocmai am fost coborati din avionul de Timisoara dupa ce acesta rula deja pe pista pentru decolare, deoarece ceva e defect la o roata!!! Ok, o sa luam alt avion, cu putina sansa poate chiar unul bun.

Sambata, avionul cu care am zburat la Cluj a intarziat cu noi cu tot urcati deja, pentru ca nu avea echipaj. Pasagerii, clienti obisnuiti ai Tarom, comenteaza ca e deja frecvent sa ti se intample asa ceva.

Deci, pare ca Tarom, precum multe altele in tara, merge din ce in ce mai bine. In curand probabil avioanele vor opri la mijlocul drumului pentru ca li se va termina cherosenul, calatorii vor invata sa se descurce fara cabin crew, vor ghida pilotul la aterizare folosind oglinzile de poseta ale doamnelor, ba chiar vor trebui sa si piloteze atunci cand nu va exista echipaj etc.

Ce noroc pe noi ca avem un Sistem de forta care a adus in ultimii ani atata prosperitate romanilor cu “lupta anticoruptie” cu care ne tine ocupati si care nu-i asa, e menita sa salveze Romania!”, a scris Udrea pe Facebook, în urmă cu puţin timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top