Connect with us
Elena Udrea, fotografie surpriză din spatele gratiilor! Imaginea care a devenit virală

Știri

Elena Udrea, fotografie surpriză din spatele gratiilor! Imaginea care a devenit virală

Elena Udrea a postat pe contul său de socializare o fotografie cu ea și Eva Maria, prezentând-o public pe fetița sa și a lui Adrian Alexandrov.

Aflată în arest preventiv, Udrea are dreptul să își fetița în camera specială a Penitenciarului din San Jose, unde este cazată.

Recursul Elenei Udrea la decizia de arestare preventivă în vedere extrădării s-a judecat în urmă cu câteva zile, iar un judecător al Tribunalului Penal din Pavas, un district din San José, a decis să-l respingă, menținând-o în arest.

Elena Udrea se află în arest preventiv în Costa Rica din 3 octombrie, după ce a fost reţinută de Interpol, fiind încarcerată în închisoarea El Buen Pastor (Păstorul cel bun).

Fostul ministru al Turismului a cerut azil politic în Costa Rica, iar în prezent aşteaptă un răspuns din partea autorităţilor în legătură cu cererea de extrădare formulată de justiţia din România.

Recent, procurorul-şef al Biroului Extrădări din Costa Rica, Laura Monge, spunea că procedura de extrădare în cazul Elenei Udrea continuă chiar dacă există solicitări pentru acordarea statutului de refugiat.

„Cererea avocaţilor doamnei Elena Udrea a fost respinsă, astfel că cetăţeanul român rămâne în detenţie preventivă”, a confirmat Parchetul General din San Jose.

Cazul Alinei Bica a fost judecat separat, dar decizia probabil va fi similară.

Elena Udrea și Alina Bica, arestate în Costa Rica

Elena Udrea şi Alina Bica sunt arestate preventiv 60 de zile, în Costa Rica, perioadă în care va fi efectuată procedura de extrădare în România. Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute pe 3 octombrie de autorităţile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României.

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a anunţat pe 17 februarie că se află în Costa Rica. În aprilie, Elena Udrea transmitea, prin intermediul avocaţilor săi, la procesul „Gala Bute”, că ar avea statut provizoriu de refugiat politic din 21 martie şi că una dintre obligaţiile pe care le are este de a nu părăsi teritoriul statului Costa Rica.

Ea a spus tot atunci şi că este însărcinată cu gemeni. La finalul lunii martie, Elena Udrea transmitea însă, prin intermediul înscrisurilor depuse de avocaţii săi, că a pierdut unul din gemeni.

Două luni mai târziu, pe 5 iunie 2018, fostul ministru a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”.

Citește și: Va intra iubitul Elenei Udrea la Exatlon?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top