Connect with us

Știri

Ema Zeicescu ii raspunde printr-o replica TAIOASA lui Radu Banciu. RAZBOIUL DUS PE MICUL ECRAN

Radu Banciu critica pe toata lumea si asta nu mai e de mult o surpriza. Putine dintre persoanele publice au insa mereu curajul sa ii raspunda.

Din lista fricosilor nu face parte, se pare, Ema Zeicescu. Aceasta i-a raspuns in propria emisiune printr-o replica taioasa.

Jurnalista de la Realitatea TV i-a raspuns lui Radu Banciu in propria emisiune, „Oameni si fapte”, pe care o modereaza alaturi de Alex Cautis.

„Daca acum un an de zile iti spuneam domnul Banciu, acum iti voi spune Raducu”, si-a inceput pledoaria realizatoare de la Realitatea.

„Alde Ema Zeicescu printre fetele de la Realitatea” a fost sintagma care a facut-o pe bruneta de la stiri sa reactioneze imediat. Aceasta a fost comparata cu „fetitele prompteriste” care „nu au dupa ce bea apa”.

„Alde Ema Zeicescu printre fetele de la Realitatea este sub nivelul tau, Raducu”, a fost replica taioasa a vedetei. Aceasta a declarat in emisiunea pe care o prezinta ca se astepta la mai mult respect din partea sa, dar ca nu o surprinde intrucat „barbatii adevarati din presa” sunt foarte rari ori nu mai exista.

Sursa foto: dcnews.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top