Connect with us
eMAG Black Friday 2020 Catalog. Cea mai mare reducere de 75%

Știri

eMAG Black Friday 2020 Catalog. Cea mai mare reducere de 75%

veMAG cel mai mare magazin online din România are cele mai mari reduceri de Black Friday 2020. Catalogul eMAG  a fot publicat și cea mai mare reducere este de 75%. Important de menționat că ofertele prezentate mai jos sunt doar o parte din ce a vrut magazinul să prezinte foarte devreme față de alți ani.

Tradiția eMAG este ca vinerea neagră să înceapă „dimineața”, iar site-ul asigură cumpărătorii că va fi stabil și că nu va pica. Marea problemă din alți ani în care site-ul era nefuncțional a fost mult în atenția conducerii, care a investit enorm în infrastructură și anul trecut site-ul a fost perfect funcțional.

Catalog eMAG reduceri de Black Friday 2020

Catalogul eMAG a fost distribuit presei la mizul nopții, iar ofertele cele mai mari descoperite de HUFF sunt de 75%. Dar surprizele nu se opresc aici, magazinul are reduceri la toate gamele de produse și categoriile din site, iar dimineață la deschidere stocurile se vor epuiza rapid. Tocmai de aceea, după ce vedeți reducerile din catalog, puteți urmări recomandările noastre și ghidul de supraviețuire din 2020.

Iată reducerile magazinului de anul acesta.

Pe lângă reducerile în procente sunt și prețuri speciale la produse.

Ghid de supraviețuire pe eMAG

Cel mai important sfat este că stocurile sunt limitate, iar cele mai mari reduceri se vor epuiza rapid. Așadar ca sa nu pățiți precum colega noastră care anul trecut a vrut să-și cumpere un televizor de Black Friday la super reducere, dar înainte voia să actualizeze catalogul pe site, iar dupa 3 minute produsul nu se mai afla pe stoc.

eMAG catalog de Black friday 2020

eMAG catalog de Black friday 2020

Concluzia primului sfat din ghidul de supraviețuire eMAG este să achiziționați rapid produsul care vă interesează, mai ales dacă acesta are o reducere consistentă. Țineți cont de faptul că magazinul este foarte mare și este foarte puțin probabil ca prețurile să fie mai mici pe alte site-uri. Sigur nu că ar fi imposibil, dar cel mai probabil doar  câțiva lei vor face diferența.

Magazinul aniversează zece ani anul acesta de când participă la evenimentul anual de reduceri din vinerea neagră. Continuăm seria sfaturilor.

  • Dacă nu ai cont pe eMAG este important să-ți faci unul, dar la deschiderea magazinului de Black friday 2020 prima data cumpără produsele
  • Uită-te rapid peste ofertă, alege produsele și cumpărăle rapid
  • Dacă vrei să economisești timp alege plata ramburs
  • Specifică corect adresa de livrare, cea de facturare pentru că se vor procesa foarte greu modificările
  • Curierul nu va veni foarte rapid cu produsele, pentru că este foarte aglomerată perioada
  • Clienții eMAG genius vor fi primi care vor primi produsele, poți achiziționa serviciul și de Black Friday 2020, imediat ce site-ul se deschide
  • Alege plata cu cardul bancar pentru că aceste comenzi sunt mai de încredere și au prioritate în procesare

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top