Connect with us
Emanuel a murit la 22 de ani într-un accident tragic. La autopsia sa, medicii au făcut o descoperire halucinantă

Știri

Emanuel a murit la 22 de ani într-un accident tragic. La autopsia sa, medicii au făcut o descoperire halucinantă

Polițiști ieșeni au stabilit cauzele accidentului rutier petrecut duminică la intrarea în Iași, în care au murit un bătrân de 60 de ani și un tânăr de 22 de ani.

Vinovat de această tragedie a fost Emanuel Encuț (22 de ani) care se deplasa înspre Iaşi cu un autoturism marca BMW şi, din cauza vitezei excesive, a sărit peste un parapet de beton ce desparte sensurile de mers în acea zonă. Zidul este pus tocmai pentru a asigura protecţia şoferilor de eventuale accidente rutiere.

După ce bolidul a sărit peste parapet, s-a oprit în zona frontală a unei maşini de pâine, în care se aflau un bărbat de 60 de ani şi un adolescent de 15.

Poliţiştii ieşeni au aflat că şoferul care şi-a pierdut viaţa după ce a sărit cu un BMW peste un parapet avea o alcoolemie aproape de comă. Emanuel Encuţ (22 de ani) a provocat accidentul rutier duminică, 3 septembrie. Pe lângă el, şi-a mai pierdut viaţa şi un bărbat de 60 de ani, un alt adolescent, de 15 ani, fiind rănit.

La autopsie, legiștii au stabilit că tânărul avea o alcoolemie de 2.70 la mie în momentul producerii accidentului.

Apropiaţii tânărului care a provocat accidentul au anunţat pe Facebook că înmormântarea va avea loc miercuri, la Cimitirul Buna Vestire din Iaşi.

Citește și: A murit la doar 18 ani! Legiștii au fost îngroziți când au văzut ce avea în stomac! Mama ei nu-și poate reveni din șoc

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top