Connect with us

Știri

EMOTIONANT – FOTO: Bunica Oanei Zavoranu a fost ascunsa intr-o anexa a vilei mamei sale si tratata ca un caine! CONFESIUNEA SOCANTA A EUFIMIEI

Detalii cutremuratoare ies la iveala dupa moartea Marioarei Zavoranu: bunica Oanei, Fima, a fost ascunsa de nora ei timp de 4 ani de zile, dupa ce a asigurat-o ca va avea grija de ea, luandu-i apartamentul pe care il avea in Capitala.

Fima este bunica secreta despre care Oana Zavoranu a vorbit in urma cu doi ani insa nimeni nu a crezut ca mama vedetei o tine ascunsa in vila din Afumati. Echipa emisiunii „Acces direct” a prezentat o filmare facuta in ziua mortii Marioarei Zavoranu care confirma spusele Oanei: Marioara a tinut-o ascunsa de ochii lumii pe soacra sa.

CITESTE SI: OANA ZAVORANU VINDE VILA MAMEI SALE. PLANUL DE ULTIM MOMENT

Bunica secreta a Oanei Zavoranu are 91 de ani si o cheama Fima, de la Eufimia. Aceasta a fost tinuta intr-o anexa de pe mosia de la Afumati de 3-4 ani, conform declaratiilor sale. Aceasta a lucrat 30 de ani ca dactilograf insa de cand sta in casa Marioarei Zavoranu nu si-a primit niciodata pensia in mana.

Fima a imbratisat-o extrem de emotionata si de tulburata pe Oana Zavoranu in momentul in care s-au revazut, dupa cateva luni de zile, si asta pentru ca atunci cand Oana dorea sa isi viziteze bunica, mama ei nu o lasa sa intre la ea in camera.

„Am simtit o schimbare in comportamentul dansei si nu intelegeam de ce. Am stiut ca e bolnava dar nu ca e atata de grava”, a marturisit Fima pentru Antena 1.

„Inca sunt lucida si ma vad singura. Am locuit in casa mea, proprietate. Apartamentul pe care il am in Bucuresti l-am realizat inainte de casatorie, e facut pe numele meu. Am avut proprietatea mea”, spunea cu lacrimi in ochi Fima, nevoita sa stea in bucataria vilei familiei Zavoranu.

Despre relatia ei cu Marioara, bunica Oanei a marturisit ca era tratata precum un caine: „Eram cutu-cutu’. E foarte aroganta, eu nu am venit coate-goale aici”, se justifica plangand bunica din partea lui Zavoranu, cel de-al doilea sot al Marioarei si tatal vitreg al Oanei.
oana zavoranu 03
„Tu esti, Oana? Doamne, Dumnezeule!”, a fost reactia pe care a avut-o Fima cand a vazut-o pe Oana Zavoranu. „Erai nepoata noastra draga si scumpa”, a continuat aceasta. Apoi, afland de veste mortii nurorii sale, Fima s-a simtit dintr-odata data la o parte si intreba in mod repetat: „Ce se va intampla cu mine?”, iar Oana a asigurat-o ca nimeni nu o va da afara, ca nu va ramane pe drumuri si ca ea se va ocupa sa fie bine ingrijita.
oana zavoranu 04
Bunica Fima a mustrat-o pe Oana spunand ca toate evenimentele tragice din ultima perioada se intampla din cauza farmecelor: „Toate astea se intampla din cauza farmecelor si a vrajilor, pentru ca nu ati crezut in Cel de sus”.
oana zavoranu 05
„La cate umilinte si suferinte am fost eu supusa de Marioara... Mananci cu servitoarele la casa… imi iei bunurile si averea si tot…”, isi aminteste de calvarul trait in vila Marioarei, suspinand.
oana zavoranu 06
Cat despre Oana Zavoranu, bunica Fima regreta ca oamenii nu o inteleg: „Oana era rasfatata noastra. Cand Marioara mergea in Bucuresti, eu cu Oana si cu sotul mergeam in statiuni. Imi pare rau ca sufera si nu e inteleasa. Cate lacrimi am varsat eu in casa asta, numai eu stiu. Ma simteam izolata, imi era rusine sa ies din camera… ma facea sa ma simt ca un caine”.
oana zavoranu 08

oana zavoranu 09

Sursa foto: captura Antena 1

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top