Connect with us
Epava avionului EgyptAir a fost gasita sustin autoritatile

Știri

Epava avionului EgyptAir a fost gasita sustin autoritatile

Zborul EgyptAir MS804 care a decolat pe 19 mai de pe aeroportul din Paris a s-a prabusit cu 66 de pasageri la bord in Marea Mediterana, dupa aproape o luna de cautari autoritatile sustin ca ar fi gasit avionul pe fundul marii.

Cauza prabusirii nu a fost inca stabilita, iar autoritatile spera ca odata cu gasirea epavei vor avea acces la cutiile negre. Desi s-a suspectat ca fiind un atac terorist, ipoteza a fost exclusa.

Specialistii in aviatie inclina mai mult spre eroare de pilotaj.

EgyptAir MS804

Zvonul sosist in urma cu cateva minute este pus la indoiala de specialisti dupa ce autoritatile egiptene au sustinut in repetate randuri ca avionul ar fi fost gasit. Avionul era unul de tipul Airbus A320-232, fiind considerat unul din cele mai sigure avioane din lume.

Zborul Egyptair cu 66 de persoane la bord se indrepta spre Cairo de din Paris.

Potrivit comunicatului autoritatilor egiptene, nava John Lethbridge ar fi descoperit mai multe locuri pe fundul marii in care s-ar afla ramasitele aeronavei Airbus A320. Primele imagini cu epava ar fi ajuns deja in mainile echipei de investigatie.

Pe baza punctelor in care au fost gasite resturile, anchetatorii vor trasa o harta care sa ii ajute la recuperarea epavei.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top