Connect with us
Eric Trump, fiul lui Donald Trump, a încălcat legea electorală. S-a fotografiat cu buletinul de vot

Știri

Eric Trump, fiul lui Donald Trump, a încălcat legea electorală. S-a fotografiat cu buletinul de vot

Eric Trump, fiul lui Donald Trump, a fost atât de mândru că și-a votat tatăl încât a vrut să arate lumii întregi alegerea sa. Eric Trump a postat pe contul său de Twitter o imagine cu buletinul de vot completat.

Fiul lui Donald Trump a postat pe Twitter o imagine cu buletinul de vot, urmat de mesajul: „Este o onoare incredibilă să-l votez pe tatăl meu! El va face va face multe lucruri minunate pentru SUA!”. Din nefericire, gestul lui l-ar putea costa. Ceea ce el a crezut că este doar o postare nevinovată, de fapt încalcă legea din New York care interzice fotografierea buletinului de vot.

Este ilegal să arăți o imagine cu votul în 18 state, inclusiv New York, unde locuiește familia Trump. Potrivit lui New York Magazine, pedeapsa maximă poate fi de 1000 $ amendă sau un an de închisoare. De precizat este faptul că fiul lui Donald Trump, Eric Trump, a șters postarea după aproximativ patru ore.

Citește și: Alegeri SUA: Americanii își aleg președintele. Mai sunt câteva ore de vot LIVE TEXT

Citește și: Alegeri SUA: Cum este văzută cea mai importantă zi din America în presa internațională

Eric Trump nu este singurul care s-a confruntat cu reacții negative pentru acest gen de postare. Justin Timberlake a făcut aceeași greșeală,. Artistul a postat o fotografie cu el într-o cabină de vot pentru a încuraja fanii să voteze, înainte de a realiza că a încălcat legea. O simplă căutare pe sinternet va da o mulțime de rezultate similare ale alegătorilor care postează buletinele de vot.

Din ultimele sondaje de opinie Hillary Clinton este favorită. Aşa-numitul sondaj al sondajelor realizat de CNN, adică Poll of Polls, o cotează pe candidata democrată cu 46%, în timp ce Donald Trump avea 42 de procente.

Mai mult, calculele electorale făcute de Reuters sunt şi ele favorabile lui Hillary Clinton. Candidata ar avea şanse de 90% să câştige aceste alegeri şi să adune 303 electori, în condiţiile în care are nevoie de 270.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top