Connect with us
Euro 2016 atacuri xenofobe umilitoare ale francezilor la adresa Romaniei

Știri

Euro 2016: atacuri xenofobe umilitoare ale francezilor la adresa Romaniei

Conform evz.ro, glumele si atacurile cu tenta xenofoba la adresa Romaniei nu reprezinta o noutate pentru francezi. Poate cel mai cunoscut exemplu din ultimii ani este cel legat de „salutul romanesc”, inventat intr-o emisiune de televiziune. Atunci, umoristul Jonathan Lambert a aparut imbracat cu o rochie inflorata (n.r. – specifica portului femeilor rome), s-a aplecat in fata cu mana intinsa si a rostit urmatorul text: „S’il vous plait, messieurs et mesdames”.

Citeste si: Euro 2016. Anglia – Rusia, ora 22.00. LIVE TEXT si scor

Euro 2016. Albania – Elvetia, LIVE SCORE. Echipe de start

Reactia celor din public a venit imediat si spectatorii prezenti in platou au repetat miscarea si au ras copios. „O sa ne trezim cu Ambasada Romaniei pe cap”, a fost reactia realizatorului emisiunii, care astfel a dovedit ca stie foarte bine ceea ce face, dar ca totusi nu respecta Romania si cetatenii ei.

Franta a invins nationala Romaniei cu 2-1 (0-0), vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis. Au marcat Olivier Giroud (57) si Dimitri Payet (89) si Bogdan Stancu (65 — penalty). Romania va juca urmatorul meci la data de 15 iunie, cu Elvetia, pe stadionul Parc des Princes din Paris, iar apoi va intalni Albania, la 19 iunie, la Lyon.

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top