Connect with us
Euro 2016 blestemul ucigas care urmareste Irlanda de Nord

Știri

Euro 2016: blestemul ucigas care urmareste Irlanda de Nord

Irlanda de Nord a obtinut joi prima victorie la un turneu final dupa ce a invins Ucraina, scor 2-0, dar acest moment istoric a fost umbrit de un eveniment tragic derulat chiar in timpul meciului. Astfel, un fan nord-irlandez in varsta de 64 de ani a murit chiar in tribunele stadionului din Lyon dupa ce i s-a facut rau din senin. Se pare ca acesta a fost victima unui atac de cord si cu toate ca medicii i-au acordat imediat primele ingrijiri, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

Irlanda de Nord pare o nationala blestemata, avand in vedere ca acesta nu este primul incident in care un suporter isi pierde viata. Chiar la inceputul acestei saptamani Darren Rodgers, in varsta de 24 de ani, intr-un accident tragic in Nisa. Decesul sau a fost amintit in minutul 24 al partidei cu Ucraina, cand fanii de pe Stade des Lumieres au aplaudat un minut in memoria celui care a fost unul dintre ei. Un alt nord-irlandez, James Nolan, si-a pierdut viata in Polonia, chiar in timpul Euro 2012.

„Gandurile noastre, ale conducerii Federatiei si ale jucatorilor se indreapta spre familia si prietenii indurerati ai celui pe care l-am pierdut. Condoleante! O zi istorica pentru fotbalul nord-irlandez s-a terminat cu acest eveniment tragic”, a declarat Jim Shaw, presedintele federatiei de fotbal nord-irlandeze.

Citeste si: EURO 2016: Romania depasita de Elvetia inclusiv la un capitol unde dominam

EURO 2016: REZUMAT VIDEO ROMANIA ELVETIA, scor final 1-1

Goluri victoriei nord-irlandezilor au fost inscrise in a doua repriza de Gareth McAuley (49) si Nial McGinn (90+6). Nationala Ucrainei nu a prins una dintre cele mai bune zile si specialistii considera ca a jucat chiar mai slab decat in calificarile pentru turneul final.

Formulele echipelor care au evoluat joi la partida Ucraina – Irlanda de Nord:

Ucraina: Andrei Piatov — Artem Fedetki, Evghen Haceridi, Iaroslav Rakitski, Viaceslav sevciuk (capitan) — Serghei Sidorciuk (Denis Garmash, min. 76), Taras Stepanenko — Andrei Iarmolenko, Viktor Kovalenko (Alexander Zincenko, min. 83), Evghen Konoplianka — Evghen Selezniov (Roman Zozulya, min.72).

Irlanda de Nord: Michael McGovern — Jonny Evans, Aaron Hughes, Gareth McAuley, Craig Catchart — Stuart Dallas, Oliver Norwood, Steven Davis (capitan), Jamie Ward (Niall McGinn, min. 69), Corry Evans (Paddy McNair min.90+3) — Conor Washington (Josh Magennis, min.84).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top