Connect with us
Euro 2016. Imnul oficial al Campionatului European din Franta

Știri

Euro 2016. Imnul oficial al Campionatului European din Franta

IMNUL EURO 2016. Vocea ii apartine Zarei Larsson, o cantareata din Suedia in varsta de 18 ani.  Pentru realizarea acestei melodii au contribuit si un milion de fani, care au inregistrat, prin intermediul unei aplicatii create de UEFA, parti muzicale ce au fost mixate de dj-ul francez David Guetta.

CITESTE SI: Euro 2016. Programul complet al meciurilor Campionatului European
CITESTE SI: Euro 2016. Presedintele Frantei confirma: riscul de atentate este crescut!

LIVE EURO 2016

Imnul Euro 2016 se va auzi la ceremoniile de deschidere si inchidere ale turneului final, precum si la un concert in centrul Parisului, la 9 iunie. De altfel, melodia lui David Guetta si a Zarei Larsson va fi difuzata in toate transmisiile TV ale meciurilor, la inceputul si la finalul fiecarei partide.

Campionatul european de fotbal va debuta vineri, 10 iunie, cu meciul dintre echipa gazda, Franta, si selectionata Romaniei, pe Stade de France din Stade Denis.

Toate cele 51 de partide ale Campionatului European vor fi transmise live in Romania de Dolcesport. Postul de televiziune  Protv-ul a cumparat pachetul „free-to-air” si va transmite meciurile Romaniei, dar si meciurile cele mai bune ale zilei (cele care vor incepe, de obicei, la ora 22:00). In total, pro-ul va transmite 23 de partide (plus patru din cele opt optimi,
sferturile, semifinalele si finala).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top