Connect with us
Euro 2016. Ungaria - Portugalia, scor final 3-3. Rezumat video

Știri

Euro 2016. Ungaria – Portugalia, scor final 3-3. Rezumat video

Ungaria – Portugalia a fost cel mai spectaculos meci de pana acum de la Euro 2016. Deja calificati in optimi dupa ce acumulasera patru puncte, ungurii au deschis scorul in minutul 19 prin Gera.  Nani a restabilit egalitatea in minutul 42, dupa ce a marcat din pasa lui Cristiano Ronaldo.

In debutul primei reprize, Dzsudzsak inscrie din lovitura libera (47) si duce scorul la 2-1 pentru Ungaria. Dupa doar trei minute, Cristiano Ronaldo da gol cu calcaiul si cele doua echipe ajung iarasi la egalitate. In minutul 55, Dzsudzsak reuseste dubla, insa Ronaldo se dovedeste a fi salvatorul Portugaliei si inscrie pentru scorul final de 3-3 in minutul 63, depasindu-l pe Alan Shearer in topul celor mai buni marcatori de la Campionatele Europene.

In urma acestui rezultat, Ungaria reuseste surpriza si castiga Grupa F cu 5 puncte. Portughezii se califica si ei cu trei puncte, alaturi de islandezi, in timp ce Austria paraseste competitia cu doar un singur punct acumulat, dupa infrangerea surprinzatoare contra Islandei.

Echipe de start

Portugalia

Patricio – Vieirinha, Pepe, R. Carvalho, Eliseu – Andre Gomes, W. Carvalho, Joao Moutinho, Joao Mario – Ronaldo, Nani
Rezerve: Lopez, Eduardo, Bruno Alves, Fonte, Guerreiro, Eder, Danilo, Sanches, Rafa Silva, Quaresma, Cedric, Adrien Silva
Antrenor: Fernando Santos

Ungaria

Kiraly – Korhut, Juhasz, Guzmics, Lang – Pinter, Gera – Lovrencsics, Elek, Dzsudzsak – Szalai
Rezerve: Dibusz, Gulacsi, Kadar, Fiola, Nagy, Nemeth, Bode, Kleinheisler, Nikolic, Stieber, Priskin, Bese
Antrenor: Bernd Storck

Rezumat video Ungaria Portugalia la Euro 2016

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top