EURO U21 2019 | Șase jucători din naționala României riscă să nu joace în semifinalele turneului

Ultimul update: duminică 23 iunie 2019 13:26 Data publicării: duminică 23 iunie 2019 13:25

EURO U21 2019 – Partida cu Franța din grupa C de la EURO 2019 este importantă nu doar din perspectiva locului pe care va termina echipa națională a României, dar și din punctul de vedere al cartonașelor galbene primite.

Șase „tricolori” riscă să nu poată să joace în semifinale, în cazul în care vor fi avertizați în partida cu Franța de luni, 24 iunie, de la ora 22:00.

Lista jucătorilor care pot lipsi, dacă România va ajunge în următoarea fază a turneului final:

  • – Dennis Man (4-1 cu Croația, min. 31, fault)
  • – Alexandru Pașcanu (4-1 cu Croația, min. 32, fault)
  • – Alexandru Cicâldău (4-1 cu Croația, min. 66, fault)
  • – Tudor Băluță (2-4 cu Anglia, min. 87, fault)
  • – George Pușcaș (2-4 cu Anglia, min. 77, și-a scos tricoul după ce a marcat)
  • – Florinel Coman (2-4 cu Anglia, min. 90+4, și-a scos tricoul după ce a marcat)

În cazul în care România va fi învinsă de Franţa în ultimul meci al Grupei C, ce va avea loc luni, de la ora 22:00, tricolorii vor întâlni Spania, echipa ce a câştigat Grupa A, după ce a învins categoric Polonia, 5-0 – Românii ar urma să joace cu ibericii din postura echipei clasate pe locul secund al Grupei C.

Dacă ţara noastră nu pierde partida cu Franţa, va câştiga grupa şi ar urma să joace în semifinalele EURO 2019 cu echipa ce va conduce Grupa B, numele urmând a fi stabilit duminică – Germania domină (6 puncte) şi va juca cu Austria.

EURO 2019 Calculele pentru calificarea României U21 în semifinale

Pentru a ajunge în semifinale de pe primul loc, România U21 nu trebuie să piardă cu Franţa şi ar urma să joace cu selecţionata ce va triumfa în Grupa B.

Dacă România U21 ar obţine un egal cu cei din Hexagon, ar câştiga grupa şi automat locul pentru semifinale.

Pentru a ajunge în semifinale de pe locul doi: România are golaveraj +5, iar Italia +3, adică pentru a fi peste italieni în lupta pentru cel mai bun loc doi, ar trebui ca-n meciul cu Franţa să pierdem la cel mult două goluri diferenţă.

E important ce se va întâmpla în Grupa B fiindcă în cursa pentru cel mai bun loc doi va intra şi o echipă de aici. Dacă nemţii şi sârbii nu pierd, locul doi de aici va avea mai puţin de şase puncte şi atunci şi un eşec în faţa francezilor (la două goluri diferenţă) ne-ar trimite în semifinale.

Sursa: Huff.ro
Știri despre:   
Comentarii