Connect with us
Eurovision România 2017 Finala. Află aici LIVE cine a câștigat finala Selecției Naționale și va reprezenta țara noastră la Kiev.

Știri

Eurovision România 2017 LIVE Text și VIDEO. Cine a câștigat finala

Eurovision România 2017 finala live. Astăzi, duminică, 5 martie 2017, vom afla cine este câștigătorul Eurovision România 2017. 10 concurenți intră în finala transmisă LIVE de TVR de la ora 20.30.

Update, ora 23.12: Câștigător Eurovision România 2017: Ilinca și Alex Florea – Yodel It!

Perechea formată din Ilinca și Alex Florea ne va reprezenta la Kiev. Informația a fost difuzată în exclusivitate de vip24.ro, site-ul care oferă informații direct din lumea vedetelor.

Huff.ro va avea o echipă de reporteri la finala de la Kiev. Vom transmite live interviuri cu participanții la competiția internațională muzicală.

Update, ora 22.31: Zvonurile dau câștigător al Eurovision 2017 cuplul Ilinca – Alex Florea, cu melodia Yodel it! Aceștia conduc până acum în topul preferințelor telespectatorilor, scrie vip24.ro.

Update, ora 22.11: S-a dat startul votului! Sunt probleme la sistemul de vot. Mai mulți telespectatori s-au plâns de faptul că votul prin sms nu funcționează corespunzător.

Update, ora 21.55: Reprezentanta Elveției la Eurovision 2017, Timbelle, și-a interpretat melodia.

Timebelle Eurovision 2017 – reprezentanta Elvetiei from 2 on Vimeo.

Update, ora 21.48: Ultima concurentă a fost Cristina Vasiu, care a interpretat melodia Set the Skies on fire.

Cristina Vasiu Eurovision 2017 from 2 on Vimeo.

Update, ora 21.44: Ramona Nerra, penultima concurentă, a cântat melodia Save me.

Eurovision – Ramona Nerra from 2 on Vimeo.

Update, ora 21.38: Instinct au cântat piesa Petale. Mai sunt doi concurenți rămași.

Instinct Petale Eurovision 2017 from 2 on Vimeo.

Update, 21.31: Tavi Collen și Emma au caântat piesa „We own the night.”

Eurovision 2017 – Tavi Colen si Ema from 2 on Vimeo.

Update, ora 21.19: Trupa Maxim a intrat în competiție cu piesa „Adu-ți aminte”. Melodia este realizată în colaborare cu naistul Nicolae Voiculeț.

Eurovision 2017 MAXIM si Nicolae Voiculet from 2 on Vimeo.

Update, ora 21.12: Mihai Trăistariu este al cincilea concurent. El a interpretat piesa I Won’t Surrender.

Mihai Traistariu EUROVISON 2017 from 2 on Vimeo.

Update, ora 21.04: Xandra este a patra concurentă care pășește pe scena Eurovisionului! Ea cântă piesa Wlak on By.

Eurovision 2017 – Xandra from 2 on Vimeo.

Update, ora 21.00: Eduard Santha este al treilea participant intrat în competiție, cu melodia Wild Child.

Eurovision 2017 – Eduard Santa from 2 on Vimeo.

Eurovision 2017 – Eduard Santa from 2 on Vimeo.

Update, ora 20.49: Ilinca și Alex Florea, unii dintre principalii favoriți au intrat în scenă. Ei cânta melodia Yodel it!

Ilinca si Alex Florea EUROVISION 2017 from 2 on Vimeo.

Update, ora 20.44: Ana Maria Mirică a deschis finala cu piesa Spune-mi tu!

Update, ora 20.33: S-a dat startul finalei, cu un moment artistic, în cadrul căruia s-au cântat melodiile care au căștigat până acum Eurovisionul.

GALERIE FOTO

Știre inițială

Ordinea intrării în concurs a finaliștilor este următoarea:

1. Ana Maria Mirica
2. Ilinca feat. Alex Florea
3. Eduard Santha
4. Xandra
5. MIHAI
6. Maxim feat. Nicolae Voiculet
7. Tavi Colen & Emma
8. Instinct
9. Ramona Nerra
10. Cristina Vasiu

Publicul va alege câștigătorul dintre acești 10 finaliști. În finala Selecției Naționale Eurovision 2017 România, telespectatorii competiției au la dispoziției o oră pentru a-și alege favoritul.

Cum se votează la finala Selecției Naționale a Eurovision 2017

Votul va putea fi exprimat trimițând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,…06) prin SMS la numărul 1264 (tarif: 0,4 euro + TVA), număr valabil în rețelele Digi Mobil, Orange, Telekom și Vodafone, ori sunând la același număr de telefon — 1264 și tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03… 10, cu același tarif (0,4 euro + TVA / apel), valabil în rețelele Orange, Telekom și Vodafone. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul „Start vot!” și se vor închide după 60 de minute, la semnalul „Stop vot!”.

Câștigătorul Eurovision România din acest an va fi recompensat, pe lângă trofeu, cu un cec de 5.000 de euro, sumă destinată pregătirii show-ului artistului pentru finala internațională.

Evenimentul este realizat de Televiziunea Română și Primăria Municipiului București prin ArCuB.

Melodiile calificate în finala Eurovision România 2017

Finaliștii sunt: Ana Maria Mirică – „Spune-mi tu”, Tavi Collen și Emma – „We own the night”, Maxim – „Adu-ţi aminte”, Ramona Nerra – „Save Me”, Eduard Santha – „Wild Child”, Instinct – „Petale”, Cristina Vasiu cu „Set the Skies on Fire”, Mihai Trăistariu – „I Won’t Surrender”, Xandra – „Walk on By” și Ilinca feat. Alex Florea – „Yodel It”.

TVR a transmis, în premieră, în perioada 5-11 februarie, audiţiile din preselecţia Eurovision România.

Ascultă aici piesele calificate în finala Selecției Naționale!

Istoricul participării României la competiție

Țara noastră a participat pentru prima dată la Eurovision în anul 1994. În total, țara noastră a strâns 14 prezențe la acest concurs.

Cele mai bune clasări au fost două locuri 3, în 2005 (Luminița Anghel și Sistem) și în 2010 (Paula Seling și Ovi). România a avut patru clasări în top 10, de-a lungul competiției.

În anul 2016, România a fost descalificată de la concurs. Motivul a fost neplata datoriilor Televiziunii Române către EBU, organizatoarea evenimentului. Cel care trebuia să ne reprezinte la concurs era Ovidiu Anton, cu melodia Moment of silence.

Unde poți vedea finala Eurovision România 2017

Finala Eurovision România 2017 este în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Moldova și TVR Internațional. Evenimentul poate fi urmărit live online și pe tvr plus.

Huff.ro vă va prezenta live text cele mai importante momente ale finalei, precum și cine a câștigat Eurovision România 2017.

Marea finală va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 și 11 mai și finala pe 13 mai.

1 Comment

1 Comment

  1. ANONIM

    2017-03-06T13:28:31+02:00 at 13:28

    ce sa mai sunt dezamagit de alegerea telespectatorilor dar asta este viata oricum e o porcarie melodia asta si aia care canta nu aveau ce sa caute la eurovision atata publicitate la piesa aia si la reprezentanti de pomana dar lasa ca rezultatul se va vedea acolo si va spun eu ca nu are nici o sansa am ascultat eu toate piesele unele bune altele rele dar astia care au castigat trebuiau sa se stea acasa ca nu meritau sa castige favorita mea era ramona nerra nu cristina vasiu xandra tudor turcu nora denes ana maria mirica maxim tavi colen cu emma sau ilinca bacila cu alex florea bleah astia nu erau favoritii mei dar ce sa ii faci la noi gusturile muzicale nu se discuta ba vrem pop ba vrem balada ba vrem rock ba vrem hip-hop dar mai lasati-o naibii de treaba dar acum sincer va place de astia care au castigat mie nu pierdere de vreme acest concurs eurovision o sarlatanie de zile mari unii castiga ca au si pile la astia de la televiziunea romana sau publica

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top